مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: مرحله نخست پژوهشگاه تحقیقاتی علوم پزشکی «شهید جمهور» آیت الله رئیسی با ۱۰ هزار مترمربع و هزینه ساخت و تجهیز سه هزار میلیارد ریال به عنوان طرح‌های آموزشی و پژوهشی در مشهد به بهره‌برداری رسید.

پژوهشگاه تحقیقاتی علوم پزشکی «شهید جمهور» افتتاح شد

به گزارش قدس خراسان، مجتمع آموزشی شهید خوارزمی به عنوان بزرگترین مجتمع آموزشی شرق کشور به همراه ۲۱ طرح بهداشتی، درمانی و آموزشی دیگر امروز چهارم خردادماه با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در قالب ادامه راه شهید خدمت، «شهید جمهور» آیت الله سید ابراهیم رئیسی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد به بهره برداری رسید.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد روز جمعه در حاشیه برگزاری مراسم افتتاح و بهره‌برداری از ۲۲ طرح بهداشتی درمانی و آموزشی و پژوهشی این دانشگاه گفت: مجتمع آموزشی شهید خوارزمی(بزرگترین مجتمع آموزشی شرق کشور) با ۵۰ هزار مترمربع زیربنا و صرف ۱۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال، به‌عنوان طرح پژوهشی و آموزشی به بهره‌برداری رسید.

محمد پهلوان افزود: در این مجتمع آموزشی به‌عنوان بزرگترین و مجهزترین فضای آموزشی در حوزه پزشکی، دانشکده‌های بهداشت، علوم و فنون نوین پزشکی، پرستاری و مامایی، پیراپزشکی و طب ایرانی و مکمل استقرار یافته‌اند.

وی اضافه کرد: مرحله نخست پژوهشگاه تحقیقاتی علوم پزشکی «شهید جمهور» آیت الله رئیسی با ۱۰ هزار مترمربع و هزینه ساخت و تجهیز سه هزار میلیارد ریال، اتاق تمیز سلول‌های بنیادی با ۳۶۰ مترمربع زیربنا و هزینه ساخت و تجهیز ۲۲۰ میلیارد ریال نیز به عنوان طرح‌های آموزشی و پژوهشی در مشهد به بهره‌برداری رسیدند.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ۲۲ طرح شامل یاد شده هم هشت طرح بهداشتی، ۱۱ طرح درمانی و سه طرح آموزشی و پژوهشی با زیربنایی به مساحت ۷۰ هزار و ۱۵۵ متر مربع و ۲۰ هزار و ۲۶۷ میلیارد ریال در دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند.

پهلوان افزود: از این تعداد طرح، ۱۶ طرح بهداشتی، درمانی و آموزشی و پژوهشی در مشهد، یک طرح درمانی در طرقبه - شاندیز، یک طرح بهداشتی در قوچان، دو طرح بهداشتی در کلات، یک طرح بهداشتی در فریمان و یک طرح بهداشتی در رشتخوار به بهره‌برداری رسیدند.

وی ادامه داد: بخش اداره بیمارستان منتصریه با ۷۰۰ متر مربع زیربنا و هزینه ساخت و تجهیز ۱۷۵ میلیارد ریال، بخش دیالیز بیمارستان ولایت با ۳۰۰ متر مربع زیربنا و هزینه ساخت و تجهیز ۱۱۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال، دستگاه رادیولوژی دیجیتال بیمارستان ولایت با ۷۰ میلیارد ریال، بخش آی.سی.یو دو بیمارستان ولایت با ۵۰۰ مترمربع زیربنا و هزینه ساخت و تجهیز ۲۱۰ میلیارد ریال، افزایش ظرفیت تخت روانپزشکی بیمارستان ابن سینا با هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال، پایگاه اورژانس شهری عطار با زیر بنای ۱۶۰ مترمربع و با هزینه ساخت و تجهیز ۲۴ میلیارد ریال، از جمله پروژه‌های درمانی هستند که به بهره‌برداری رسیدند.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد عنوان کرد: بازسازی بخش اتاق عمل بیمارستان طالقانی با ۳۰۰ متر مربع و با هزینه ساخت و تجهیز ۴۵ میلیارد ریال، توسعه بخش دیالیز بیمارستان طالقانی با ۲۰۰ متر مربع زیربنا و هزینه ساخت و تجهیز ۷۰ میلیارد ریال، افتتاح دستگاه سی تی اسکن ۶۴ اسلایس بیمارستان طالقانی در فضایی به مساحت ۱۵۰ متر مربع و با هزینه ۸۰۰ میلیارد ریال، مرکز تلفن گویای گردشگری سلامت ۱۹۱ در فضایی به مساحت ۱۵۰ متر مربع زیربنا و با هزینه ساخت و تجهیز ۳۰ میلیارد ریال در مشهد و پایگاه اورژانس زشک با زیربنای ۱۶۰ متر مربع و با هزینه ساخت و تجهیز ۳۶ میلیارد ریال در شاندیز از دیگر طرح‌های درمانی هستند که امروز به بهره‌برداری رسیدند.

پهلوان ادامه داد: سوله پشتیبانی انبار غذا و دارو در مشهد با دو هزار و ۵۰۰ متر مربع و با هزینه ۲۱۰ میلیارد ریال، خانه بهداشت «بردر» قوچان با ۹۰ متر زیربنا و هزینه ساخت و تجهیز ۱۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال، ستاد مرکز بهداشت شهرستان کلات با یک هزار و ۵۰ متر مربع زیربنا و با هزینه ساخت و تجهیز ۱۷۵ میلیارد ریال، زیست پزشک متخصصان بیمارستان امام حسن مجتبی(ع) در کلات با ۱۶۰ متر مربع زیربنا و ۲۴ میلیارد ریال، به عنوان پروژه‌های بهداشتی افتتاح شدند.

وی اضافه کرد: مرکز جامع خدمات سلامت احمد آباد در فریمان با ۸۰۰ متر مربع زیربنا و با هزینه ساخت و تجهیز ۹۵ میلیارد ریال، مرکز جامع زائرسرای چمن در مشهد با ۲۰۰ مترمربع زیربنا و هزینه ساخت و تجهیز ۹۰ میلیارد ریال، کلینیک سیدی سرج در مشهد با هزار متر مربع زیربنا و با هزینه ساخت و تجهیز ۶۰ میلیارد ریال، مرکز جامع سلامت عبس‌آباد در رشتخوار با ۵۲۵ متر مربع زیربنا و هزینه ساخت و تجهیز ۹۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال نیز از دیگر پروژه‌های بهداشتی هستند که به بهره‌برداری رسیدند.

افتتاح پژوهشگاه تحقیقاتی علوم پزشکی «شهید جمهور» آیت الله رئیسی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در این مراسم گفت: قرار بود ۱۳۷ پروژه بهداشتی، درمانی و آموزشی پژوهشی در دومین دور از سفرهای ریاست جمهوری به استان خراسان رضوی به بهره‌برداری برسد که با شهادت آیت الله سید ابراهیم رئیسی و همراهان وی این امر رقم نخورد.

محمود شبستری افزود: بنا به دستور وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در راستای استمرار خدمت و به یادبود شهید خدمت و خادم الرضا «شهید جمهور» افتتاح ۲۲ پروژه بهداشتی درمانی و آموزشی و پژوهشی در دستور کار قرار گرفت.

وی ادامه داد: در این راستا امروز پژوهشگاه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با نام پژوهشگاه تحقیقاتی علوم پزشکی «شهید جمهور» آیت الله رئیسی نامگذاری و افتتاح شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: علاوه بر این پروژه‌ها ۱۱۶ پروژه بهداشتی درمانی و آموزشی و پژوهشی دیگر آماده بهره‌برداری هستند که به‌زودی به بهره‌برداری می‌رسند.

شبستری افزود: همچنین هم اینک ۱۶۸ پروژه بهداشتی درمانی دیگر در دست اجراست که تا یک سال آینده تعداد بسیاری از این پروژه‌ها نیز تکمیل و افتتاح خواهند شد.

مراسم افتتاح ۲۲ پروژه بهداشتی، درمانی و آموزشی و پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با حضور دکتر بهرام عین اللهی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی، رئیس و معاونان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مجتمع آموزشی خوارزمی برگزار شد.

مراسم بهره‌برداری سایر پروژه‌های بهداشتی، درمانی و آموزشی و پژوهشی در شهرستان‌های قوچان، کلات، فریمان، رشتخوار و طرقبه و شاندیز از توابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد به صورت همایش مجازی برگزار شد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.