با آمدن فصل بهار، برداشت و فروش گیاهان خوراکی مانند کنگر، تره کوهی، بن سرخ، والک، موسیر کوهی، ریواس، قارچ کوهی و... که به صورت خدادادی در دل طبیعت رشد می‌کنند، در کردستان رونق می‌گیرد و فروش آن بخشی از درآمد خانواده‌های روستایی و شهری است

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha