تحولات منطقه

سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی، ۱۱ هزار و ۶۵۲ نسخه کتاب چاپی به ۷ مرکز فرهنگی و آموزشی سراسر کشور، اهدا کرد.

اهدای بیش از ۱۱ هزار نسخه کتاب چاپی کتابخانه رضوی به ۷ مرکز فرهنگی کشور
زمان مطالعه: ۱ دقیقه
کتابخانه سیار آستان قدس رضوی در راستای انجام‌وظیفه ذاتی و سازمانی خود، باهدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی در جامعه، ۷ محموله‌ اهدایی دربردارنده کتاب‌هایی در موضوعات مختلف را به برخی از مراکز فرهنگی و آموزشی در اقصی نقاط کشور ارسال کرد.

در این راستا، ۳ هزار نسخه کتاب به کتابخانه حرم مطهر حضرت احمد بن موسی الکاظم شاهچراغ (ع) در شیراز، ارسال شد. 
همچنین باتوجه‌به استقبال زائران از کتاب‌های تعبیه شده در استندهای کتابخانه‌ای در مجموعه‌های زائرسرا و زائر شهر رضوی در شهر مشهد، ۵ هزار نسخه کتاب در قطع جیبی به درخواست مؤسسه موقوفه خدمات زائر رضوی به این مجموعه‌ها فرستاده شد. 
ارسال ۵۰۰ نسخه کتاب به حوزه علمیه شهید برونسی، یکی از مدارس علمیه خراسان رضوی و ۹۲۵ نسخه کتاب به مدرسه علمیه زهرای اطهر (س) مشهد برای تجهیز کتابخانه آن، از دیگر محموله‌های اهدایی جدید کتابخانه سیار 
آستان قدس رضوی بوده است. ۳۶۷ نسخه کتاب نیز در قالب محموله اهدایی دیگری به حوزه بسیج خواهران مسجد ابوالحسن (ع) تهران،فرستاده شده است.
همچنین از سوی کتابخانه سیار آستان قدس رضوی و بنابه‌درخواست شورای اسلامی روستای کاریز نو نیشابور، ۴۶۰ نسخه کتاب به کتابخانه مسجد این روستا در استان خراسان رضوی ارسال شد.
این سازمان در ادامه توسعه کتابخانه‌های روستایی به‌ویژه باهدف پرکردن اوقات فراغت نسل جوان آن‌ها، ۱۴۰۰ نسخه کتاب نیز به دبستان روستای نیازآباد شهرستان زاوه برای تجهیز کتابخانه نوبنیاد این دبستان که محل مراجعه دانش‌آموزان و اهالی روستا است، فرستاده است. 
مساجد، کتابخانه‌ها، کانون‌های فرهنگی، مراکز آموزشی و پژوهشی، مراکز بهزیستی و سایر مراکز واجد شرایط در صورت نیاز به دریافت کتاب اهدایی می‌توانند پس از ارسال نامه درخواست و تأیید رئیس سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی، از کتابخانه سیار، کتاب اهدایی دریافت کنند.
گفتنی است، به همت کتابخانه سیار آستان قدس رضوی، هر ساله مجموعه کتاب‌های چاپی قابل‌توجهی در قالب اهدا یا امانت بلندمدت، به نهادها و مراکز فرهنگی ارسال می‌شود به‌طوری‌که در مجموع، در نیمه نخست سال جاری، بیش از ۶۰ هزار نسخه کتاب چاپی به ۳۷ سازمان و نهاد فرهنگی، اهدا یا به‌صورت امانت بلندمدت تقدیم شده است.

منبع: آستان نیوز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha