تحولات منطقه

رئیس‌جمهور سوریه، گفت:برای متوقف کردن جنایات اسرائیل و کشتار مردم بی دفاع،محکومیت‌ها و بیانیه‌ها دیگر کافی نیستند. باید اقدام عملی کنیم و تنها در عمل، حقوق ملت فلسطین را پیگیری کنیم.

بشار اسد در نشست سازمان همکاری اسلامی و اتحادیه عرب در ریاض؛ محکومیت‌ و بیانیه‌ دیگر کافی نیست باید اقدام عملی کنیم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

 بشار اسد در دومین نشست اضطراری سازمان همکاری‌ اسلامی که امروز دوشنبه به پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران در پایتخت عربستان برگزار شد، گفت: اولویت اصلی ما امروز توقف کشتار، نسل‌کشی و توقف پاکسازی نژادی است.

وی بیان کرد: ارزش حقوق ملت فلسطین چه خواهد بود، اگر فلسطینی‌ها از ارزش زندگی برخوردار نباشند.

رئیس‌جمهور سوریه با بیان اینکه یک سال از محکومیت‌ها و نشست‌ها گذشت، اما جنایات ادامه دارد، اظهار کرد: این نشان می‌دهد که رویکردها اشتباه است. ما سخن می‌گوییم، آنها می‌کشند؛ ما از صلح می‌گوییم، آنها کشتار می‌کنند.

اسد با بیان اینکه ابزارها و سازوکارها باید تغییر کنند تا نتایج تغییر کنند،گفت: محکومیت‌ها و بیانیه‌ها دیگر کافی نیستند. باید اقدام عملی کنیم و تنها در عمل، حقوق ملت فلسطین را پیگیری کنیم.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha