گزارش‌ها از لبنان از تجاوز رژیم صهیونیستی به منطقه «البسطا» در بیروت خبر می‌دهند، در این حمله که یک ساختمان مسکونی با خاک یکسان شده است، بر اساس گزارش‌های اولیه ۱۱ نفر شهید و ۲۳ نفر دیگر زخمی شدند.

 تجاوز رژیم اسرائیل به منطقه «البسطا» بیروت / ۱۱ شهید و ۲۳ زخمی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

رژیم صهیونیستی در حملات بامداد امروز، شنبه، بدون اخطار قبلی با شش موشک منطقه البسطة در النویری در قلب بیروت را هدف حملات وحشیانه خود قرار داد.

حملات ساعتی قبل به بیروت در سه نوبت به مرکز شهر انجام شده است و ساختمانی مسکونی در منطقه البسطة در خیابان مأمون هدف تجاوز رژیم صهیونیستی قرار گرفته که منجر به تخریب گسترده شده و این حمله تلفاتی به‌همراه داشته چرا که در ساعات بامدادی و بدون هشدار تخلیه صورت گرفته است.

بر اساس گزارش خبرنگار تسنیم از بیروت، برآوردهای اولیه حاکی از به شهادت رسیدن و زخمی شدن تعداد زیادی از شهروندان لبنانی در این حملات صبحگاهی است.

لحظاتی پیش وزارت بهداشت لبنان اعلام کرد: در این حمله ۴ نفر شهید و ۲۳ نفر دیگر زخمی شدند. در عین حال برخی رسانه‌ها از افزایش شمار شهدای این حمله به ۱۱ نفر خبر می‌دهند.

این‌ حمله به قلب بیروت در شرایطی انجام شده است که مذاکرات برای آتش‌بس با میانجی‌گری آمریکایی‌ها در جریان است.

بر اساس تصاویر منتشرشده یک ساختمان چندطبقه در این حمله با خاک یکسان شده است.

گزارش‌ها حاکی است که اسرائیل در حملات بامداد شنبه به قلب بیروت از بمب‌های سنگرشکن بسیار قوی استفاده است که حفره عمیقی را در محل ایجاد کرده است.

برخی تحلیلگران این حجم از حمله و ویرانی در مرکز بیروت بدون اخطار قبلی برای تخلیه غیرنظامیان را نشانه‌ای دیگر از تلاش‌های نتانیاهو برای به شکست کشاندن مذاکرات آتش‌بس میان این رژیم و لبنان ارزیابی می‌کنند.

گزارش‌ها حاکی است که گروه‌های امدادی مشغول آواربرداری هستند.

بیروت , لبنان , رژیم صهیونیستی (اسرائیل) ,

جنگنده‌های رژیم اسرائیل بامداد امروز نیز دور جدیدی از حملات خود را به منطقه ضاحیه واقع در جنوب بیروت آغاز کردند و بنا به گفته منابع لبنانی، مناطق حاره حریک، الغبیری و بئر العبد هدف این حملات قرار گرفته‌اند.

برچسب‌ها

پخش زنده

×

حرم مطهر رضوی

00:00
02:30
Download

کاظمین

00:00
00:36
Download

مسجدالنبی

00:00
00:28
Download

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

00:00
00:33
Download

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha