تحولات منطقه

۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۹
کد خبر: ۱۰۳۰۱۲۰

مستند «شکارچی تانک» با روایتی از زندگی و شهادت رزمنده عشایری الله کرم محمود صالحی، دوشنبه پنجم آذر حوالی ساعت ۱۵ روانه آنتن شبکه دو سیما می شود.

«شکارچی تانک» به شبکه دو آمد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی شبکه دو سیما، این مستند روایتی از زندگی الله کرم محمود صالحی رزمنده عشایری از روستای ده باد شهرستان چادگان است. این شهید والامقام دردوران دفاع مقدس به گفته همرزمانش بیش از ۹۲ تانک را شکار کرد، و درعملیات والفجر هشت در حال شکار تانک به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

معرفی شهید صالحی از زبان خودش، گفت‌وگو با خانواده این شهید بزرگوار و همرزمان او، پخش تصاویر آرشیوی و… از بخش‌های این مستند است.

مستند «شکارچی تانک» به تهیه کنندگی و کارگردانی بهروز روشن و با همکاری سازمان بسیج عشایری کشور به همت معاونت سیاسی تهیه و تولید شده که دوشنبه پنجم آذر حوالی ساعت ۱۵ از شبکه دو سیما پخش خواهد شد.

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha