تحولات منطقه

مدیرکل دفتر حفاظت و مدیریت حیات‌وحش از ثبت و شناسایی ۱۹ بال میش‌مرغ خبر داد.

شناسایی و ثبت ۱۹ بال میش‌مرغ در زیستگاه‌های بوکان
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

غلامرضا ابدالی، مدیرکل دفتر حفاظت و مدیریت حیات‌وحش گفت: مطابق برنامه‌ریزی صورت‌گرفته، برنامه پایش زیستگاه‌ها و سرشماری گونه میش‌مرغ با هماهنگی ادارات‌کل استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و کردستان و با اعزام نمایندگان و کارشناسان دفتر حفاظت و مدیریت حیات وحش و حضور مشاور علمی برنامه حفاظت گونه از دانشگاه شهید بهشتی، در عرصه‌های زیستگاهی شهرستان بوکان در استان آذربایجان غربی به اجرا درآمد.

وی افزود: کارشناسان شرکت‌کننده در این برنامه با استفاده از دوربین‌های چشمی و دید درشب، اسکوپ‌های پرنده‌شناسی، پهپادهای مجهز به دوربین‌های سوپرزوم نسبت به اجرای پایش هوایی مناطق مستعد حضور گونه اقدام کردند.

مدیرکل حفاظت و مدیریت حیات وحش سازمان حفاظت محیط زیست تصریح کرد: در این عملیات که به مدت دو شبانه‌روز به طول انجامید؛ موفق به شناسایی و ثبت حضور تعداد ۱۹ بال میش‌مرغ در زیستگاه‌های حوزه شهرستان بوکان شدند.

وی تصریح کرد: طبق برنامه‌ریزی به عمل آمده، قرار است در فاز بعدی در اسفندماه پیش‌رو پایش روشمند با حضور متخصصین و کارشناسان این حوزه و احتمال حضور گونه در سطح عمده زیستگاه‌ها صورت بگیرد.

منبع: خبرگزاری ایلنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha