تحولات منطقه

حسین حسینی، کاپیتان تیم استقلال در نشست خبری پیش از بازی با الشرطه عراق گفت: می‌دانیم که حریف، تیم دونده‌ای است و باید برای سه امتیاز تلاش زیادی انجام دهیم.

حسینی: برابر الشرطه انگیزه و تلاشمان را دو برابر می‌کنیم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

رقابت‌های هفته هفتم لیگ نخبگان آسیا از فردا (دوشنبه) آغاز خواهد شد و یکی از نمایندگان فوتبال ایران از ساعت ۱۹:۳۰ در ورزشگاه آزادی میزبان الشرطه عراق است.

حسین حسینی، دروازه‌بان تیم فوتبال استقلال در نشست خبری پیش از بازی گفت: فردا بازی سختی خواهیم داشت. می‌دانیم که تیم دونده و سختی است و باید برای سه امتیاز تلاش زیادی انجام دهیم. یکی از شانس‌های بزرگ ما برای صعود، برنده شدن در بازی فرداست. همه ما بازیکنان انگیزه و تلاشمان را دو برابر می‌کنیم که برنده از بازی بیرون بیاییم.

او ادامه داد: در بازی‌های آسیایی هر بازیکنی انگیزه دو برابر دارد و خود من هم برای بازی فردا کاملا آماده هستم و خیلی انگیزه دارم و مسلما همه بازیکنان این حس را دارند. با جو فوق‌العاده‌ای که فردا تماشاگران برای ما رقم می‌زنند مطمئن هستیم که روز سختی را برای تیم الشرطه رقم خواهیم زد.

کاپیتان استقلال بیان کرد: امسال کلا شرایط خوبی نداشتیم اما سعی کردیم که نتایج را درست کنیم و به این وضعیت سر و سامان بدهیم. می‌دانیم که هواداران ما خیلی سختی و عذاب کشیدند، من خودم به عنوان کاپیتان استقلال بارها از آنها عذرخواهی کردم و مطمئن باشند که مانند هفته قبل که خوشحالشان کردیم در بازی فردا هم با یک همدلی و اتحاد دل آنها را شاد خواهیم کرد. فردا مهم‌ترین بازی ما برای صعود است و امیدوارم که همه در کنار هم جشن صعود را بگیریم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha