استاندار خراسان رضوی بر استفاده از ظرفیت سرمایه‌های اجتماعی در مدیریت استان تاکید کرد و گفت: وظیفه داریم برای ارتقای سرمایه اجتماعی کشور و استان فکر و تلاش کنیم.

استاندار خراسان رضوی بر استفاده از سرمایه‌های اجتماعی جامعه در مدیریت استان تاکید کرد
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

غلامحسین مظفری روز سه‌شنبه و در نشست شورای مرکزی خانه احزاب استان به کاهش سرمایه‌های اجتماعی کشور در انتخابات اخیر اشاره و اضافه کرد: در انتخابات ریاست جمهوری شاهد شرایط سخت و بغرنجی بودیم و عدم مشارکت مردم شرایط را شکننده‌تر می‌کرد. با وجود همکاری و هم‌افزایی تمامی گروه‌های جامعه، بازهم ۵۰ درصد مردم در انتخابات ریاست جمهوری سال جاری شرکت نکردند.

وی با بیان این که تمامی موضوعات در جامعه ما به هم مرتبط هستند گفت: در شرایط فعلی باید از تمامی ظرفیت‌های جامعه استفاده کرد. قهر با ایران، سبب عدم استفاده از ظرفیت‌های کشور برای بهبود جامعه می‌شود.

استاندار خراسان رضوی گفت: بخشی از عقب‌ماندگی استان و کشور در حوزه‌های زیرساختی است که باید این موارد رفع و رضایت مردم را جذب کرد.

مظفری با اشاره به آسیب‌های وارده به احزاب افزود: اصلاح قانون احزاب و استقرار احزاب در ساختار حکومتی از موضوعات دیگر است. احزاب از بنیه اقتصادی ضعیفی برخوردار هستند. به لحاظ فرهنگی نیز فعالیت حزبی دچار چالش‌های جدی است و عدم عضویت افراد در احزاب و عدم بیان آن در جامعه، یک چالش فرهنگی جدی است.

وی با تاکید بر استفاده از تمامی شرایط و ظرفیت‌ها برای بهبود عملکرد دولت اظهار کرد: پس از انتصاب به سمت استاندار خراسان رضوی از تمامی شهرستان‌های استان بازدید انجام شد. در تمامی این شهرستان‌ها با هسته مرکزی نخبگان شهرستان‌ها جلسه‌ای برگزار و بر حضور و اهمیت مشارکت آنان در مدیریت استان تاکید شد. همچنین در این نشست‌ها، دغدغه‌های نخبگان شهرستان‌ها دریافت گردید.

او بر تشکیل شورای مشورتی در کنار سیستم اجرایی این شهرستان‌ها تاکید کرد و گفت: بنا داریم سالانه حداقل یک جلسه با این شوراها برگزار شود تا اطلاعات لازم از آنان دریافت شود.

استاندار خراسان رضوی در بخش دیگری از سخنانش به اهمیت تامین آب استان اشاره کرد و گفت: ضرورت دارد که نیروهای نخبه و متخصص احزاب در کارگروه‌های مشورتی حضور پیدا کرده و همکاری لازم را داشته باشند. کارگروه‌ها و شوراهای مشورتی ظرفیت خوبی هستند. این هم‌اندیشی و همفکری باید خروجی مناسب برای استان داشته باشد. ‌

معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی نیز با بیان این که بحث خانه احزاب بیش از یک دهه است که در کشور مطرح است گفت: خراسان رضوی از سال ۱۳۹۶ به عنوان اولین استان، خانه احزاب را تشکیل داد و جلسات این نهاد به منظور ایجاد تفاهم بین نیروهای سیاسی برگزار می‌شد.

محمدعلی نبی‌پور ادامه داد: خانه احزاب به عنوان یک سازمان مردم نهاد تلاش کرده است تا گروه‌های سیاسی مختلف را به هم نزدیک‌تر کند و در این ایام که شعار دولت، وفاق ملی است، نقش این تشکل می‌تواند پررنگ‌تر باشد.

وی تأکید کرد: اگر تفاهم و توافقی بین جریان‌های سیاسی شکل بگیرد، قطعا اتفاقات بهتری در سطح ملی و استان خواهد افتاد.

محل فعلی خانه احزاب نامناسب است

رییس خانه احزاب خراسان رضوی نیز در سخنانی به چالش‌ها و برنامه‌های خانه احزاب در استان اشاره کرد و بر اهمیت مشارکت احزاب و ارتباط تنگاتنگ با مسئولان تأکید کرد.

حمیدرضا ترقی با بیان اینکه خانه احزاب خراسان رضوی پس از خانه احزاب تهران، دومین خانه احزاب کشور است افزود: در این مدت، تعداد قابل ملاحظه‌ای از احزاب جدید مجوز از تهران دریافت کرده‌اند، اما هنوز نتوانسته‌اند بر اساس ساختار جدید از وزارت کشور مجوز بگیرند.

وی ادامه داد: سعی ما بر این بوده که در طول این مدت ارتباط تنگاتنگی با مسئولان استان داشته باشیم و جلساتی با قوه قضائیه و دیگر مسئولان برگزار کنیم تا مطالبات احزاب را مطرح کنیم.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

پخش زنده

×

حرم مطهر رضوی

00:00
-00:29
Download

حرم حضرت معصومه

00:00
00:33
Download

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha