تحولات منطقه

مدیر گروه سینمایی و سمعی بصری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: بیش از سه هزار نفر در دو روز ابتدایی جشنواره فیلم فجر مشهد به تماشای فیلم‌های جشنواره نشستند.

فروش بیش از سه هزار بلیت در روزهای ابتدایی جشنواره فیلم فجر
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزاری قدس خراسان، سوسن محمدزاده در خصوص استقبال مخاطبان در روزهای ابتدایی بیست و دومین جشنواره فیلم فجر مشهد اظهار کرد: خوشبختانه در دو شب ابتدایی جشنواره، سینماها شاهد استقبال خوبی از سوی تماشاگران بودند.

مدیر گروه سینمایی و سمعی بصری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی ادامه داد: در شب اول سه سینما میزبان مخاطبان برای اکران فیلم‌های جشنواره بودند و با اضافه شدن باقی سینماها در دومین روز از جشنواره، آمار فروش بلیت به بیش از دو هزار نفر رسید و آمار دو روز ابتدایی با بیش از سه هزار مخاطب به ثبت رسید.

وی خاطرنشان کرد: پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد که استقبال از جشنواره همچنان رو به افزایش خواهد بود و روند صعودی خواهد داشت.

محمدزاده ادامه داد: در حال حاضر سینماهایی که فیلم جشنواره را اکران می‌کنند با ظرفیت ۶ هزار صندلی در این جشنواره میزبان مخاطبان خواهند بود و انتظار می‌رود روند فروش در روزهای آینده صعودی باشد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha