کاظم اکبرزاده افزود: این مسابقات در رده سنی ۱۲ تا ۱۵ و ۱۶ تا ۱۸ سال با مشارکت کانون مداحان و اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی برگزار شد.
وی ادامه داد: از هر رده سنی سه نفر به عنوان افراد برتر انتخاب شدند.
رییس کانون مداحان و شاعران آیینی خراسان رضوی بیان کرد: در پایان چهارمین دوره مسابقات مدیحه خوانی کوثر محبت، محمدصدرا سرگزی از مشهد و سبحان شفیعی از گناباد به طور مشترک مقام نخست را در رده سنی ۱۲ تا ۱۵ سال کسب کردند و محمدرضا خداشاهی از جغتای دوم شد. این رده مقام سوم نداشت.
وی گفت: در رده سنی ۱۶ تا ۱۸ سال هم محمد جواد فانی از مشهد مقام نخست را کسب کرد. علیرضا صفرپور از چناران دوم شد و امیر مهدی رزمجو از نیشابور به مقام سوم دست یافت.
اکبرزاده افزود: افراد برتر با برگزاری اردو و آموزشهای لازم از آنها حمایت میشود و در اجراهای مختلف از جمله در حرم مطهر رضوی از مدیحه خوانی این نوجوانان استفاده خواهد شد.
وی اظهار کرد: کشف استعدادهای نوجوانان، رشد و ارتقای سطح مداحی و معرفی نوجوانان ذاکر به جامعه از جمله اهداف این مسابقات است.
رییس کانون مداحان و شاعران آیینی خراسان رضوی گفت: نخستین دوره این مسابقات چهار سال پیش با شرکت ۲۰۰ نفر برگزار شد.
نظر شما