مدیرعامل سازمان حسابرسی از بررسی صورت‌های مالی بیش از ۶۷۰شرکت در ۱۰ ماهه امسال خبر داد که در این شرکت‌ها ۷هزار تخلف صورت گرفته است.

کشف ۷ هزار تخلف قانونی با حسابرسی ۶۷۰ شرکت در ۱۰ ماهه امسال
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

موسی بزرگ اصل، مدیر عامل سازمان حسابرسی کشور گفت: سازمان حسابرسی بازوی قوه قضائیه است. مهم‌ترین وظیفه این سازمان نظارت بر سازمان‌های دولتی و شرکت‌های تحت کنترل است‌.

وی ادامه داد: مهم‌ترین ماموریت این سازمان ایجاد شفافیت برای اتخاذ تصمیمات و فضاسازی برای فعالیت اقتصادی است.

او بیان کرد: در شرکت‌های دولتی و خصوصی مجامع عمومی که برگزار می‌شود در صورت‌های حسابرسی باید وجود داشته باشد و تاکنون ۲۳۰۰ گزارش صادر شده است.

وی تاکید کرد: ۲۰ هزار همت دارایی شرکت‌هایی است که رسیدگی شد و تمامی صورت‌های مالی براساس آخرین استانداردهای جهان تدوین می‌شود.

او بیان کرد: سعی کرده‌ایم در تهیه صورت‌های مالی به توسعه پایداری توجه کنیم که این موضوع را در اولویت برنامه‌های خود قرار داده‌ایم و تا سال آینده اجرایی می‌کنیم که نگاه ما برای تهیه صورت‌های مالی تنها درآمدزایی نباشد بلکه مسائل زیست محیطی هم مورد توجه قرار گیرد و نگاه جامع تری را داشته باشیم.

وی ادامه داد: ۶۷۶ شرکت در ۱۰ ماه سال ۱۴۰۳ مورد بازرسی قرار گرفتند که هر شرکت ۱۱ مورد انحراف از قوانین ومقررات داشت که نمایندگان هر سه قوه آن را بررسی و پیگیری می‌کنند.

او گفت: در سال ۱۴۰۳، ۵۴.۳ گزارش‌های معقول بود و ۴۴ درصد از گزارش‌ها مشروط بوده و ۱۱ شرکت حدود ۱.۶ مردود بوده‌اند.

رئیس سازمان حسابرسی گفت: شرکت‌های خودرویی گزارش‌های مشروط دارند که نیاز به اصلاحات دارد.

وی با بیان اینکه از این ۱۱ مورد که شرکت‌ها رعایت نکردند در مجموع ۷ هزار تخلف داشته‌ایم که ۲۲۹۰ مورد مربوط به قانون تجارت ۱۱۸ مورد مربوط به قانون محاسبات عمومی و ۱۶۹ مربوط به قانون تنظیم است همچنین بقیه مربوط به سایر قوانین و مقررات است.

وی ادامه داد: رعایت عدم انحراف از حسابداری در صورت‌های مالی و حسابرسی شرکت‌ها ۳.۴ درصد است همچنین در حسابرسی‌های انجام شده بانک آینده وضعیت مناسبی از جهت حسابرسی ندارد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha