️استاندار خراسان رضوی در پیامی از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن دعوت کرد.

دعوت استاندار خراسان رضوی از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس خراسان و به نقل از اداره کل روابط عمومی خراسان رضوی، متن کامل پیام غلامحسین مظفری به شرح زیر است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

️مردم شریف، آگاه و نجیب خراسان رضوی بیست‌ودوم بهمن، یادآور روزی است که ملت ایران با همدلی و اراده‌ای استوار، مسیر استقلال، آزادی و پیشرفت را برای این سرزمین رقم زد. امروز نیز در تداوم همان مسیر، ایران عزیز بیش از هر زمان دیگری به وفاق و همدلی ملی نیاز دارد.

️دولت وفاق، برآمده از رأی و خواست مردم، خود را متعهد به گفت‌وگو، تعامل و همدلی می‌داند. دستیابی به توسعه پایدار، رفع چالش‌ها و ساختن ایرانی آباد، بدون همراهی مردم ممکن نخواهد بود. راهپیمایی ۲۲ بهمن، فرصتی است تا بار دیگر نشان دهیم که ایران با حضور و اراده ملت خود، مسیر پیشرفت و عدالت را با قدرت ادامه می‌دهد.

️از همه شما مردم نجیب و سرافراز خراسان رضوی دعوت می‌کنم تا با حضور پرشور در این راهپیمایی، بر وحدت ملی، ضرورت همدلی مردم و دولت، و عزم همگانی برای ساختن آینده‌ای بهتر تأکید کنیم. این حضور، پیام روشنی به جهان خواهد بود که ایران، با تکیه بر مردم خود، در مسیر پیشرفت، عزت و سربلندی گام برمی دارد.

برچسب‌ها

پخش زنده

×

حرم مطهر رضوی

00:00
02:03
Download

کاظمین

00:00
00:36
Download

کربلا

00:00
00:36
Download

مسجدالنبی

00:00
00:40
Download

مسجدالحرام

00:00
03:37
Download

حرم حضرت معصومه

00:00
00:33
Download

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha