تحولات منطقه

۲۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۳
کد خبر: ۱۰۴۸۳۶۵

نخست وزیر رژیم صهیونیستی امروز در ادامه بررسی پرونده های فساد خود در دادگاه حاضر شد.

«نتانیاهو» بار دیگر در دادگاه حاضر شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

محاکمه جنایی «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر اشغالگران قدس به اتهام فساد در دادگاه منطقه تل آویو پس از بازگشت دیروز وی از واشنگتن ازسرگرفته شد.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی هفته گذشته چون در آمریکا بود برای شهادت در دادگاه حاضر نشد و هفته قبل، دو جلسه از سه جلسه دادگاه به دلیل ابتلای یکی از قضات به آنفولانزا لغو شد.

نتانیاهو در ابتدای جلسه ادای شهادت خود ادعا کرد که با «مشکلات پزشکی» مواجه است و برای او مقادیر بالای آنتی بیوتیک تجویز شده است!

وی دارای پرونده های قضایی مختلفی است.

در «پرونده ۴۰۰۰» گروهی از نزدیکان نتانیاهو در مظان اتهام سوء استفاده از جایگاه خود برای ارتقاء تصویر رسانه‌ای وی و همسرش قرار گرفتند.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی با داشتن پرونده‌های فساد مالی و دریافت رشوه از بازرگانان خارجی و تبانی با برخی جراید موسوم به «پرونده های ۱۰۰۰ و ۲۰۰۰» نیز متهم است.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha