تحولات منطقه

۲۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۶
کد خبر: ۱۰۴۹۱۰۲

رئیس مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش گفت: محرومیت‌زدایی از فضاهای آموزشی، کیفیت بخشی و توسعه عدالت آموزشی و توجه به حوزه بهداشت و درمان؛ سه کلان برنامه‌ای است که رییس جمهور محترم به جد پیگیر آن است.

عدالت آموزشی محور برنامه‌های ریاست جمهوری است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

حسین صادقی، ادامه داد: محرومیت‌زدایی از فضاهای آموزشی، کیفیت بخشی و توسعه عدالت آموزشی و توجه به حوزه بهداشت و درمان؛ سه کلان برنامه‌ای است که رییس جمهور محترم به جد پیگیر آن است و تا کنون بیش از ۱۷ جلسه اختصاصی بیش از دوساعته برای آن وقت گذاشته است و این موضوع یک فرصت مغتنم برای آموزش و پرورش بوده و شایسته تقدیر است.

صادقی افزود: رئیس جمهور محترم، آقای دکتر پزشکیان، برای تحقق این اهداف، تمامی استانداران، فرمانداران و مجموعه مدیران آموزش و پرورش را پای کار آورده است تا نظام تعلیم و تربیت به اعتلا و ارتقای جایگاه خود دست یابد.

رئیس مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی ضمن اشاره به دستاوردهای مهم آموزش و پرورش اذعان داشت؛ این همه وقت‌گذاری برای توسعه و اعتلای آموزش و پرورش کشور از سوی رئیس جمهور، در تاریخ آموزش و پرورش ایران بی‌نظیر است.

منبع: خبرگزاری ایلنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha