روزنامه کیهان نوشت: در واکنش به اظهارات روزنامه شرق، دولت خاتمی و بحران‌های اقتصادی آن مورد انتقاد قرار گرفته‌اند و برخی از اعضای کابینه خاتمی از بی‌هماهنگی‌ها و مشکلات اقتصادی در دولت او صحبت کرده‌اند.

واکنش روزنامه کیهان به اظهارات رسانه اصلاح‌طلب / وضعیت در زمان خاتمی هم بی‌نقص نبوده است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

روزنامه کیهان در واکنش به یادداشتی که روزنامه شرق منتشر کرده بود نوشت: روزنامه اصلاح‌طلب در یادداشتی با عنوان «مشکل دولت پزشکیان کجاست؟» از عدم وجود تئوری و نظریه در دولت پزشکیان انتقاد کرده و به نقش «تئوری اصلاحات» در موفقیت دولت خاتمی اشاره کرده است. این روزنامه ادعا می‌کند که دولت خاتمی با تکیه بر توسعه سیاسی و تیم تئوریک قدرتمند، موفق به حل مشکلات اقتصادی و اجتماعی شد و توانست رشد اقتصادی بالا، کاهش تورم و ایجاد شغل‌های جدید را در کارنامه خود ثبت کند. اما بعد از خاتمی، در دولت‌های بعدی، به‌ویژه دولت‌های سیزدهم و چهاردهم، چنین تئوری و هماهنگی وجود نداشت و نتیجه آن ناتوانی در حل مشکلات کشور و تعارضات داخلی بود. نویسنده این یادداشت معتقد است که فقدان تئوری و ابزارهای ناکارآمد در دولت پزشکیان باعث ایجاد این مشکلات شده است.

در پاسخ به این نقد، نویسندگان دیگری به حضور اصلاح‌طلبان در دولت‌های مختلف اشاره کرده و می‌گویند که این افراد حتی با وجود مشورت‌های نادرست و مسموم، در واقع در دولت‌ها حضور داشته‌اند و باعث سوءمدیریت شده‌اند. این افراد همچنین به نارضایتی عمومی از عملکرد دولت اصلاحات در دوره خاتمی اشاره می‌کنند، به‌ویژه در ارتباط با مسائل اقتصادی و سیاسی که به بی‌اعتمادی مردم منجر شده است.

دولت خاتمی و بحران‌های اقتصادی آن مورد انتقاد قرار گرفته‌اند و برخی از اعضای کابینه خاتمی از بی‌هماهنگی‌ها و مشکلات اقتصادی در دولت او صحبت کرده‌اند. در این میان، برخی از مقامات دولتی از جمله محمد عطریانفر و عیسی کلانتری نیز انتقاداتی از نحوه سیاست‌گذاری اقتصادی و ناتوانی در حل مشکلات اقتصادی داشتند.

در بخش دیگری، محمد ابراهیم انصاری لاری، معاون وزیر کشور دولت خاتمی، از مذاکره با ترامپ و مقایسه آن با صلح حدیبیه سخن گفته و گفته که مذاکره باید با توجه به نتایج آن ارزیابی شود. او معتقد است که ایران باید از هر فرصتی برای مذاکره استفاده کند و حتی اگر نتیجه مذاکرات چندان مثبت نباشد، نباید از این فرصت‌ها چشم‌پوشی کرد.

در پایان، علی‌محمد نمازی عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران در یادداشتی اقتصادی اشاره می‌کند که تورم و گرانی در دولت فعلی نسبت به دولت‌های قبلی افزایش یافته است. وی به مسئولیت دولت در عدم کنترل بازار ارز و طلا اشاره کرده و از مشکلات اقتصادی موجود انتقاد کرده است. او همچنین بر لزوم کاهش تصدی‌گری دولت و توجه به راهکارهای علمی و استفاده از تجربیات کشورهای دیگر برای حل مشکلات اقتصادی تأکید می‌کند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha