شهرآورد فعلاً روز پنجشنبه قرار است اکران شود. این در حالی است که در جلسه دیروز میان نمایندگان استقلال و پرسپولیس و مسئولان برگزاری مسابقات لیگ برتر، افراد حاضر در جلسه با تعویق شهرآورد ۱۰۵ موافقت کردند.

مرغ سازمان لیگ یک پا دارد/ شهرآورد فعلاً لغو نشد؛ همه منتظر نظر شورای تأمین
زمان مطالعه: ۳ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، براساس برنامه ابتدایی هفته بیست و یکم لیگ برتر فوتبال قرار بود شهرآورد ۱۰۵ پنجشنبه این هفته (نهم اسفند) در ورزشگاه آزادی برگزار شود، اما باشگاه استقلال باتوجه به نزدیکی دیدار با النصر عربستان در چارچوب مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ نخبگان خواستار تعویق شهرآورد شد.در همین راستا جلسه‌ای برای تصمیم‌گیری راجع به زمان برگزاری شهرآورد هفته بیست و یکم لیگ برتر برگزار شد که پیگیری‌ها نشان از این دارد که شهرآورد ۱۰۵ به تعویق افتاده است.

تمام نفرات در جلسه برای کمک به استقلال در مصاف با النصر با تعویق شهرآورد موافقت کردند اما قرار شد باتوجه به تقویم فشرده ماه‌های آینده، تصمیم نهایی طی ساعت آینده اعلام شود. با این حال باتوجه به موافقت نمایندگان استقلال و پرسپولیس و سایر عوامل برگزاری بازی با تعویق بازی، شهرآورد ۱۰۵ را باید به تعویق افتاده در نظر گرفت.

استقلال قرار است ۱۳ و ۲۰ اسفند در چارچوب مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ نخبگان به مصاف النصر برود و با توجه به تاریخ بازی برگشت دو تیم، به نظر نمی‌رسد امکان برگزاری شهرآورد در سال ۱۴۰۳ وجود داشته باشد چراکه بازی‌های ملی هم در پیش است.

البته النصر هم به مانند استقلال و به خاطر نزدیکی دیدار با نماینده ایران، درخواست تعویق دیدار با العروبه که قرار است جمعه این هفته برگزار شود را به فدراسیون فوتبال عربستان ارسال کرده است.

با وجود همه این مسائل سازمان لیگ به‌ خاطر تقویم فشرده مسابقات و بعد از نشستی که با حضور برخی مدیران برگزار شد، بار دیگر و به صورت رسمی مخالفت خود با لغو شهرآورد را اعلام کرد.

سایت سازمان لیگ با انتشار اطلاعیه‌ای نوشته است: مسابقه دو تیم پرسپولیس – استقلال نیز روز پنجشنبه ۹ اسفند ساعت ۱۷:۱۵ در ورزشگاه آزادی آغاز خواهد شد.

به این ترتیب همه اخبار غیررسمی درباره تعویق دیدار استقلال و پرسپولیس تکذیب شده و همان‌طور که از قبل اعلام شده بود روز پنجشنبه شاهد برگزاری این بازی حساس و احتمالاً جذاب از هفته بیست و یکم خواهیم بود مگر اینکه باز در آخرین لحظات اتفاق‌های دیگری شهرآورد را به تعویق بیندازد.

*سوت دست بیژن

در همین حال دیروز فدراسیون بیژن حیدری را به عنوان داور شهرآورد معرفی کرد. به جز بیژن حیدری و وحید کاظمی که در هفته‌های گذشته قضاوت بازی پرسپولیس و استقلال یا سایر مدعیان را برعهده داشتند و به همین علت از فهرست دو بازی حساس این هفته خط خوردند، پیام، عرب براقی و موعود سه گزینه باقی‌مانده کمیته داوران بودند که البته همگی جزو بهترین داوران ایران هستند اما بنیادی‌فر به واسطه جایگاه بالاتر در لیست داوران الیت و همچنین قضاوت بیشتر در دربی، گزینه شماره یک این مسابقه محسوب می‌شد که درنهایت نامش برای بازی تراکتور - سپاهان قرار گرفت.

این هفته بعد از شهرآورد اصفهان که با دو صحنه مشکوک داوری همراه بود، اعتراض‌های زیادی از سوی تراکتور به سوی کمیته داوران روانه شد. در این بازی که قضاوتش برعهده وحید کاظمی بود، یک صحنه داخل محوطه جریمه سپاهان رقم خورد که در آن پیام نیازمند در لحظه دفع توپ با زانو به سر بازیکن برخورد و او را سرنگون کرد و در شرایطی که داور وی‌ای‌آر تصمیم به بازبینی گرفت، وحید کاظمی روی تصمیم خود باقی ماند و ادامه بازی را اعلام کرد.

در ادامه نیز استیون انزونزی یک برخورد خشن با بازیکن تیم ذوب‌آهن داشت که به باور برخی کارشناسان داوری به دلیل برخورد استوک به بالای مچ پا، بازیکن حریف باید اخراج می‌شد اما وحید کاظمی از این صحنه گذشت و انزونزی را اخراج نکرد.

البته در بازی میان تراکتور و خیبر که با قضاوت مرتضی منصوریان داور بین‌المللی برگزار شد هم یک اتفاق عجیب رخ داد. این بار گل تراکتور با درخواست بازبینی وی‌ای‌آر همراه شد و در حالی که صفحه نمایش آبی بود، داور تصمیم به تغییر نظر خود گرفت و با مشورت داور وی‌ای‌آر، گل تراکتور را رد کرد.

این موارد موجب شد حساسیت در آستانه این دیدار بالا برود و کمیته داوران هم با انتخاب داور شماره یک خود حداقل سعی کرده این پیام را به تراکتور و سپاهان بدهد که برای دیدار آن‌ها اهمیت بیشتری قائل است و باتوجه به حضور آن‌ها در رتبه اول و دوم، این دیدار را اصلی‌ترین رویداد هفته بیست و یکم می‌داند.

از سویی همان‌طور که طرفداران فوتبال انتظار داشتند پیام حیدری به عنوان داور دربی انتخاب و معرفی شد تا برای سومین بار سوت این بازی حساس را در اختیار بگیرد و پس از دو فصل دربی را قضاوت کند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha