معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور با اشاره به رفع مشکلات طرح انسداد مرزهای شرقی کشور، گفت: تا حدود زیادی این طرح پیشرفت داشته است.

پروژه «انسداد مرزهای شرقی» از زبان معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

راهبری طرح انسداد مرزی در شرق کشور بر عهده ستاد کل نیروهای مسلح است که با هدف مقابله با ناامنی مرزی، جلوگیری از قاچاق سلاح، مواد مخدر و انسان در حال اجراست. برای اجرای این طرح تقسیم کاری بین ارتش، سپاه و مرزبانی و فراجا انجام شده است.

یکی از مشکلات مرزهای شرقی کشور، گستردگی مرزها و ناتوانی افغانستان و پاکستان برای کنترل مرزهای مشترک خود با ایران است که همین عامل موجب تردد اتباع غیرمجاز و گروه‌های تروریستی به کشور می‌شود.

البته قرار نیست در طول همه مرزهای شرقی صرفا دیوار احداث شود، بلکه امنیت مرزهای مشترک با افغانستان و پاکستان بوسیله ابزارهای مختلفی از جمله ایجاد موانع، استفاده از تجهیزات نوین و دوربین‌های پیشرفته، بالگردها، پهپادها، ریزپرنده‌ها و امکانات مخابراتی و تسلیحاتی کنترل خواهد شد.

اجرای این طرح از سال ۱۴۰۲ با هزینه ۳ میلیارد یورو شروع شده است.

علی اکبر پورجمشیدیان در گفت وگو با ایسنا درباره آخرین وضعیت پروژه انسداد مرزهای شرقی کشور، اظهار کرد: «انسداد مرزی با مدیریت ستاد کل نیروهای مسلح و همکاری نیروی زمینی ارتش و سپاه به صورت جدی دنبال می شود. اخیرا به همراه کارویژه مرز شورای امنیت کشور از مرزهای شرقی بازدید داشتم و تا حدود زیادی مشکلات گذشته برطرف شده و کار نظم و شکل جدی به خود گرفته است. »

وی با بیان اینکه تکمیل این پروژه بیش از ۵ سال زمان نیاز دارد، ادامه داد: «کارگاه‌های ساخت دیوار فعال شده است و تا حدود زیادی طرح انسداد مرزی پیشرفت داشته است.»

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور همچنین گفت: «در بخشی از انسداد مرزی در استان سیستان و بلوچستان که مسئولیت آن با ارتش است، مشکلاتی با مرزبانی افغانستان ایجاد شده بود که دستور پیگیری دادیم تا مشکلات رفع شده و کار ارتش متوقف نشود.»

منبع: خبرگزاری ایسنا

پخش زنده

×

حرم مطهر رضوی

00:00
02:30
Download

حرم حضرت معصومه

00:00
00:33
Download

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha