رئیس جمهور آمریکا در سخنرانی خود در کنگره ضمن طرح موضوع‌های مختلف، بار دیگر با طرح پیشنهاد خریداری و تصاحب گرینلند، گفت که این جزیره را «به هر طریقی که شده، تصاحب خواهد کرد»!

ترامپ: به هر طریقی که شده، گرینلند را تصاحب می‌کنیم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

قدس؛ به نقل از آسوشیتدپرس، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در جریان نطق خود خطاب به کنگره که به طور زنده از تلویزیون پخش می‌شد، گفت: امشب برای مردم فوق‌العاده گرینلند پیامی دارم. ما قویاً از حق شما برای تعیین آینده خودتان حمایت می‌کنیم و اگر شما انتخاب کنید، از شما در ایالات متحده آمریکا استقبال خواهیم کرد.

وی افزود: ما به خاطر منافع ملی و حتی منافع بین‌المللی به گرینلند نیاز داریم و برای به‌دست آوردن آن با همه افراد دخیل مشغول کار و تلاش هستیم. ترامپ مدعی شد: اما واقعاً به خاطر امنیت بین‌المللی به گرینلند نیاز داریم و فکر می‌کنم که به هر طریقی که شده، آن را به چنگ می‌آوریم.

ترامپ از آغاز روی کار آمدن مجدد به عنوان رئیس جمهور آمریکا، بارها ایده خود مبنی بر لزوم تصاحب گرینلند را تکرار کرده و این در حالی است که مقامات ارشد این جزیره و همچنین دانمارک، همواره با این طرح مخالفت کرده‌اند.

او در نشستی خبری پیش از مراسم تحلیفش در ماه ژانویه، با خودداری از رد احتمال توسل به اقدام نظامی برای تصاحب گرینلند و همچنین کانال پاناما، جهان را گوش به زنگ کرد!

ترامپ: قاتلان مأموران پلیس اعدام می‌شوند

ترامپ همچنین با اشاره به صدور یک فرمان اجرایی جدید افزود: فرمانی را اجرا کرده‌ام که مطابق آن هر کسی که مرتکب قتل یک مامور پلیس شود، به اعدام محکوم خواهد شد.

روسیه و اوکراین برای صلح آماده هستند

رئیس‌جمهور آمریکا در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه «امروز نامه‌ای از زلنسکی دریافت کردم که در آن تمایل خود را برای نشستن بر سر میز مذاکره اعلام کرده بود.» افزود: زمان توقف این جنگ بی معنی فرا رسیده است، آمریکا صدها میلیارد دلار برای حمایت از دفاع اوکراین فراهم کرده است، اروپا برای خرید نفت و گاز روسیه بیشتر از دفاع از اوکراین پول خرج کرد.وی همچنین مدعی شد که «نشانه‌های قوی از روسیه دریافت کردم که آنها برای صلح آماده هستند.»

دونالد ترامپ همچنین گفت: به منظور تقویت صنایع دفاعی، قصد داریم تا صنایع کشتی‌سازی آمریکا شامل کشتی‌سازی تجاری و نظامی را احیا کنیم. و بدین منظور اکنون اعلام می‌کنم که در حال ایجاد دفتر کشتی‌سازی در کاخ سفید ایجاد کنیم. سابق بر این کشتی‌های زیادی می‌ساختیم اما این روند کاهش یافته و خیلی زود و خیلی سریع آن را افزایش خواهیم داد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha