کاپیتان تیم ملی واترپلو کشورمان درباره وضعیت این تیم گفت: اگر بازیکنی حتی از بهترین‌ها هم باشد، در صورتی که موجب حاشیه‌سازی شود، ممکن است از تیم کنار گذاشته شود.

کاپیتان تیم ملی واترپلو: بازیکن حاشیه‌ساز کنار گذاشته می‌شود
زمان مطالعه: ۳ دقیقه

مهدی یزدانخواه، در خصوص تیم ملی، چالش‌ها و مشکلات موجود در رشته واترپلو و همچنین حمایت از بازیکنان این رشته اظهار داشت: ابتدا، مسابقات جهانی بود که با تمام توان و انگیزه وارد آن شدیم. عملکرد بچه‌ها در این رقابت‌ها بسیار خوب بود، اگرچه مقام چهارم را تکرار کردیم. با این حال، فاصله‌ ما با تیم‌های مطرحی چون چین، قزاقستان و ژاپن بسیار کم شده بود. در حالی که تیم‌های رقیب از تجربه بیشتری برخوردار بودند، ما با تلاش و توان خود توانستیم به این سطح نزدیک شویم.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه میانگین سنی تیم ما ۲۳ یا ۲۴ سال بود و بسیاری از بازیکنان نخستین تجربه حضور در چنین مسابقاتی را داشتند، طبیعی بود که در شرایط حساس استرس زیادی را تجربه کنند. به عنوان مثال، در تیم ژاپن، بیشتر بازیکنان تجربه چندین دوره مسابقات آسیایی را داشتند و به همین دلیل در لحظات سخت، عملکرد بهتری از خود نشان دادند. مشکل اصلی‌مان نداشتن سفرهای تدارکاتی بود. ما نتواستیم حتی با ۲ تیم بازی دوستانه داشته باشیم تا تجربه بیشتری کسب کنیم.

کاپیتان تیم ملی واترپلو ایران با اشاره به تلاش‌های مستمر خود و هم‌تیمی‌هایش برای رسیدن به بهترین نتایج ممکن، عنوان کرد: من به عنوان کاپیتان تیم ملی، تمام توانم را گذاشتم. این تلاش‌ها شامل زمانی است که از خانواده‌ام دور بودم، هزینه‌هایی که کردم و همه آنچه که برای رسیدن به موفقیت از دست دادم. برخی افراد که بیرون از اردوها و در کنار خانواده‌شان زندگی راحتی دارند، نمی‌توانند به راحتی در خصوص تیم ما نظر دهند و در مورد شکست‌ها یا پیروزی‌های ما قضاوت کنند. این موضوع برای من خیلی مهم است که بدانید ما باید خودمان پاسخگو باشیم، نه کسی دیگر.

یزدان‌خواه با تاکید بر اینکه تیم ملی واترپلو باید به فدراسیون پاسخگو باشد و فدراسیون نیز به مقامات بالادستی نظیر وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک گزارش دهد، گفت: ما هیچ‌گاه نباید مجبور باشیم به اظهارنظرهای غیرمسئولانه از سوی افرادی که بیرون از تیم هستند پاسخ دهیم. این افراد حتی نمی‌دانند که در اردو چه می‌گذرد و چگونه برای موفقیت تیم تلاش می‌کنیم. این مسئله‌ای است که باید روشن شود و ما باید در این خصوص شفاف عمل کنیم.

وی افزود: اخیراً اظهارنظرهایی از سوی افرادی شنیده که برای او بسیار عجیب بود. چند وقت پیش شاهد بودم یکی از افرادی که در گذشته در این رشته بودند، نظراتی را بیان کرده که برای من خیلی عجیب بود. چرا باید کسی که خود را عضو خانواده واترپلو می‌داند، چنین اظهار نظری داشته باشد؟ من در آن زمان هیچ واکنشی نشان ندادم و تصمیم گرفتم سکوت کنم تا در خبرگزاری‌ها و رسانه‌ها این مسائل روشن شود.

ملی‌پوش واترپلو کشورمان در مورد حواشی موجود بیان کرد: هیچ‌وقت نخواستم که در فضای رسانه‌ای حاشیه ایجاد کنم، اما این نوع رفتارها فقط موجب ایجاد تفرقه در تیم می‌شود. کسانی که بیرون از تیم نظراتی می‌دهند و در واقع هیچ‌گونه نقشی در تیم ندارند، حق ندارند در مورد تیم ملی صحبت کنند.

وی تاکید کرد: در چنین شرایطی، تیم‌های رقیب که تجربه بازی‌های تدارکاتی زیادی داشتند، از مزیت‌های زیادی برخوردار بودند. برخی از تیم‌ها که حتی چندین دوره تجربه مسابقات آسیایی داشتند، در لحظات بحرانی توانایی بیشتری برای تصمیم‌گیری و مدیریت استرس داشتند.

یزدانخوان در آخر خاطرنشان کرد: نکته‌ای که می‌خواهم به آن اشاره کنم این است که مشکلات تیمی بیشتر از هر چیز ناشی از حاشیه‌هاست. رشته‌ای که ما در آن فعالیت می‌کنیم به هیچ‌وجه در شرایطی نیست که افراد بخواهند به جای بهبود تیم، به فکر رقابت‌های حاشیه‌ای و فردی باشند. در چنین فضایی، اگر بازیکنی حتی از بهترین‌ها هم باشد، در صورتی که موجب حاشیه‌سازی شود، ممکن است از تیم کنار گذاشته شود. زمانی که حاشیه‌ها شکل می‌گیرد، روحیه تیمی آسیب می‌بیند و نتیجه‌ نهایی نیز تحت تاثیر قرار می‌گیرد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha