استاندار خراسان رضوی گفت: عطار صدایی از اعماق روح ایرانی است که آموزه هایش بیش از پیش می تواند به کشف معنا برای زندگی آدمی یاری رساند.

استاندار خراسان رضوی: آموزه‌های عطار می‌تواند معنابخش زندگی باشد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس خراسان، غلامحسین مظلومی در آیین بزرگداشت مقام عطار در شهر کدکن تربت حیدریه افزود: شاید امروز بیش از هر زمان به کلمات ساده و ژرف عطار برای بازگشت به معنا نیاز داشته‌ باشیم.

وی ادامه داد: در جهانی که مصرف گرایی، افزاری منجر به تولید انبوه شده است و در این فرایند یکسان سازی تمامیت گرایانه منجر به از دست رفتن معنا می‌شود، آموزه های عطار بیش از پیش می تواند به کشف معنا برای زندگی آدمی یاری رساند.

استاندار خراسان رضوی گفت: کافی است به یاد آوریم پس از فجایع جنگی بزرگ برای بشر، انسان همیشه در پی معنایی برای زندگی خویش بوده است.

مظفری افزود: عطار ما را به درنگ و شکستن پوسته دروغین فرا می‌خواند و در نگاه عطار رها کردن خود، یک اصل است.

وی اشاره کرد: اشعار عطار یادآوری می‌کند که انسان فقط با عقل و منطق زنده نیست بلکه با عشق و با معنا و باور به حقیقت برتر به زندگی ادامه می‌دهد.

خراسان، سرزمین کیمیاگران معناست

استاندار خراسان رضوی گفت: خراسان سرزمین کیمیاگران معناست که توانسته قرن ها ۲ کلان‌فرهنگ ایرانی و اسلامی را در همسایگی یکدیگر قرار دهد و میانشان داد و ستد برقرار سازد که برونداد آن دُرّدانه هایی همچون عطار، فردوسی، قطب الدین حیدر، خیام و غزالی بوده است.

مظفری افزود: همه ما باید قدر داشته‌های خود و دیارمان را بدانیم و ان‌ شاءالله قدردان بوده و فضاهای فرهنگی را توسعه دهیم، تاکید دارم که باید فضاهای بانشاط، خوب، شاد، در شأن و شادی های مشروع مردم را به رسمیت بشناسیم.

وی ادامه داد: این پیوند عظیم و مستحکم و بزرگ به خصوص در خراسان بیش از هزار سال است که وجود داشته است و اتفاقاً اولین پایتخت ایران پس از اسلام در این منطقه بوده است و امید است بتوان فضاهای خانوادگی و دانش‌آموزی را با حضور اهالی فرهنگ تقویت کرد و توسعه داد.

استاندار خراسان رضوی با بیان این که نباید اجازه داد برخی، مفاخر ما را به نام خود بزنند گفت: اولین پایتخت بعد از اسلام ایران در منطقه خراسان و نیشابور بزرگ که در یک محدوده تعریف می شوند شکل گرفته است.

مظفری افزود: پیوند مستحکم بین فرهنگ ایرانی و اسلامی را پاس بداریم و استفاده کنیم، امام رضا (ع) از گفت‌وگوی بین ادیان استقبال کردند که باید از این امکان به خوبی استفاده کند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha