نماینده مجلس: طی یک سال گذشته بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار قرارداد در سامانه خودنویس منعقد شده است و بیش از ۶ میلیون کاربر منحصر به فرد در این سامانه وجود دارد که در نتیجه این اقدامات، سامانه خودنویس توانسته است که ۵ همت برای مردم صرفه‌جویی کند.

صرفه‌جویی ۵ هزار میلیاردی برای مردم در سال ۱۴۰۳
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

غلامرضا توکل، نماینده کوار، خرامه و سروستان در مجلس در ارتباط با صرفه‌جویی ۵ هزار میلیاردی سامانه خودنویس برای مردم و این که در این سامانه قریب به ۲ میلیون قرارداد منعقد شده است، در گفت و گو با خبرنگار قدس آنلاین تصریح کرد: هر اقدامی که در راستای کمک به مردم و حمایت از آن‌ها در حوزه مسکن باشد، مثبت ارزیابی می‌شود. در شرایطی که مردم با مشکلات اساسی در حوزه مسکن مواجه هستند و هزینه‌ها به صورت سرسام‌آوری بالا رفته است، کاهش هزینه‌های مردم در زمینه عقد قراردادهای اجاره و فروش اهمیت دارد.

وی ادامه داد: سامانه‌ها در خدمت دولت و مردم هستند تا امور تسهیل شود و با سرعت بالاتری صورت بگیرد. سامانه خودنویس به صورت ۲۴ ساعته در اختیار افراد است تا قرارداد خود را به صورت قانونی و معتبر در آن ثبت و کدرهگیری دریافت کنند. این به معنی کاهش بروکراسی‌های موجود و افزایش سرعت و سهولت انجام کارهاست.

این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: سامانه خودنویس به لحاظ کاهش بروکراسی‌ و هزینه‌ها برایمان نفع دارد. تا جایئکه می‌توانیم باید به سمت استفاده از فناوری‌های نوین برویم و هزینه‌ها را کاهش دهیم. تمام دنیا در حال استفاده از ظرفیت‌های جدید و الکترونیک است. ما هم باید به این سمت برویم و نهایت بهره‌برداری را از فناوری‌های نوین به نفع مردم داشته باشیم.

توکل گفت: استفاده از بسترهایی مانند سامانه خودنویس و کاهش هزینه‌های مردم و بالا بردن سرعت انجام کارها در نهایت به اعتماد بیشتر مردم به روندهای حاکمیتی منجر می‌شود و رضایت خاطر آن‌ها را به دنبال خواهد داشت. به منظور کنترل قیمت‌ها در حوزه مسکن نیازمند استفاده از سامانه‌های کارآمدی مانند سامانه خودنویس هستیم.

وی ادامه داد: طی یک سال گذشته بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار قرارداد در سامانه خودنویس منعقد شده است و بیش از ۶ میلیون کاربر منحصر به فرد در این سامانه وجود دارد که در نتیجه این اقدامات، سامانه خودنویس توانسته است که ۵ هزار میلیارد تومان برای مردم صرفه‌جویی در هزینه‌هایشان داشته باشد.

این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: تعلل در گسترش سامانه‌ها صدمه زیادی به کشور وارد می‌کند. در حوزه مسکن استفاده از سامانه‌ها در دستور کار قرار دارد و با جدیت دنبال می‌شود. از جمله این بسترها می‌توان به سامانه خودنویس و سامانه املاک و اسکان اشاره کرد.

وی ادامه داد: وقتی مشاورین املاک متوجه شوند که مردم برای عقد قراردادها به آن‌ها مراجعه نمی‌کنند، مجبور می‌شوند به ارتقای کیفیت خدمات خود بپردازند و به جای سوداگری به مشاوره صحیح در حوزه مسکن روی بیاورند. این به معنی سامان بخشیدن به فعالیت مشاورین املاک در کشور است.

توکل در پایان تأکید کرد: هر اقدامی که در راستای سازماندهی امور در حوزه مسکن انجام شود و کاهش هزینه‌های مردم را به دنبال داشته باشد، قابل تقدیر است. لازم است با استفاده از ظرفیت سامانه‌ها به سمت مقابله با سوداگری و سودجویی در حوزه مسکن برویم و نفع مردم را تأمین کنیم.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • لیلا ایزدی خرامه ۱۴:۰۷ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۷
    0 0
    دنیا محل گذر است.
  • لیلا ایزدی خرامه ۰۴:۵۲ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۸
    0 0
    قناعت و صرفه جوئی در زندگی مدرنیته امروز ،گنج سعادت است.
  • لیلا ایزدی خرامه ۱۵:۳۱ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۸
    0 0
    خدایا هیچ مردی افسرده و معتاد نباشد