۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۶
کد خبر: ۱۰۶۲۹۱۲

معاون رییس سازمان و مدیر جهاد کشاورزی سبزوار گفت: ۱۰۰ هزار کیلوگرم گوشت ماهیان خاویاری در هفت مزرعه پرورش ماهی این شهرستان سال گذشته تولید و روانه بازار شده است.

تولید ۱۰۰ تن خاویار در سبزوار
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس خراسان، علی اصغر امانیان در این خصوص اظهار کرد: برای این میزان تولید گوشت خاویار ۱۶ هزار قطعه در مزارع پرورش ماهی شهرستان نیشابور رهاسازی شده بود.

وی تصریح کرد: سبزوار در حوزه تولید ماهیان خاویاری در خراسان رضوی پیشگام است و واحدهای پرورش ماهی خاویار این شهرستان در ۲ حوزه پروار ماهی و استحصال خاویار فعالیت دارند.

معاون رئیس سازمان و مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سبزوار گفت: ماههای گذشته مرحله نخست مجتمع ماهیان خاویاری با استفاده از آب رودخانه کال‌شور در قالب سه سایت با ظرفیت نهایی تولید سالانه ۶۰ تن گوشت و ۱.۵ تن تخم خاویار به همت سرمایه گذاران و فعالان بخش خصوصی به ثمر نشسته است.

امانیان افزود: همچنین پروانه تاسیس یک مرکز تکثیر خاویاری نیز با ظرفیت۵۰۰ هزار قطعه صادر شده و کارهای ساخت ابنیه و تاسیسات مورد نیاز آن در دست اقدام است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

پخش زنده

×

حرم مطهر رضوی

کاظمین

00:00
00:36
Download

مسجدالنبی

00:00
00:31
Download

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha