۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۰
کد خبر: ۱۰۶۳۸۹۰

کاظم مصدق، محیط‌بان ۴۵ ساله‌ای که به لبخند همیشگی و روحیه‌ای مردمی، مشهور بود، در حال انجام وظیفه برای حفاظت از گنجینه‌های طبیعی پارک ملی گلستان قربانی گلوله‌های ناجوانمردانه شکارچیانی شد که با تاریکی شب گریختند.

شهادت محیط بان پارک ملی گلستان
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گفته مسئول روابط عمومی پارک ملی گلستان ، کاظم مصدق نه‌تنها محیط‌بانی وظیفه‌شناس با ۱۸ سال سابقه خدمت بود، بلکه انسانی مهربان و خوش‌رو که حتی با متخلفان هم با نرمی سخن می‌گفت و آن‌ها را به حفظ طبیعت دعوت می‌کرد.

یحیی مرادی گفت: همه او را دوست داشتند و اهالی «لهندور» که بیشتر ترکمن و اهل سنت هستند، از شنیدن خبر شهادتش غمگین شدند.

مصدق، اهل کردکوی گلستان، در منطقه لهندور به محیط‌بانی مردمی و دوست‌داشتنی شهره بود. او با وقار و مهربانی، نه‌تنها حافظ طبیعت بود، بلکه پلی میان مردم و محیط‌زیست.

مرادی با بغض ادامه داد: رضایت مردم و همکاران، بزرگ‌ترین نشان افتخار برای یک محیط‌بان است و کاظم این نشان را با خود برد.

احمد رادمان، رئیس پارک ملی گلستان، نیز از آغاز تحقیقات پلیس آگاهی و تشکیل پرونده قضایی در دادسرای کلاله برای شناسایی و دستگیری شکارچیان فراری خبر داد.

وی تأکید کرد: مصدق، همانند تاج‌محمد باشقره، دیگر محیط‌بان شهید این پارک در سال ۱۳۹۷، جان خود را در راه حفاظت از طبیعت فدا کرد.

پارک ملی گلستان، ذخیره‌گاه زیست‌کره‌ای ثبت‌شده در یونسکو، با تنوع بی‌نظیر گیاهی و جانوری، از جنگل‌های هیرکانی تا استپ‌های خشک، سال‌هاست که در معرض تهدید شکارچیان غیرمجاز قرار دارد.

شهادت کاظم مصدق، زخمی تازه بر پیکر این بهشت طبیعی است. مراسم تشییع و خاکسپاری این شهید به‌زودی اعلام خواهد شد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha