به گزارش قدس خراسان، دکتر حمیدرضا ناصحینیا در این خصوص افزود: این اقلام شامل موادغذایی مشکوک، تاریخ گذشته، فاسد، و یا فاقد مشخصات بهداشتی هستند که به همت کارشناسان بهداشت محیط نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه جمعآوری، توقیف و یا بارضایت متصدی در محل کسب معدوم شدند.
وی ادامه داد: موادغذایی جمعآوری شده پس از انجام بررسیهای کارشناسی ومجوز دادستان یا نماینده ویژه وی به محل دفن زباله منتقل و از چرخه مصرف خارج میشود و پرونده مواد غذایی توقیف شده نیز برای تعیین تکلیف به تعزیرات ارسال میشود.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: به همه متصدیان تولید و یا عرضه مواد غذایی، به ویژه مراکز عمده فروشی توصیه میشود حتما به مشخصات بهداشتی محصولات وتاریخ تولید و انقضا دقت کافی داشته باشند و موادغذایی خود را از مراکز معتبر تهیه کنند.
ناصحینیا افزود: همشهریان ومردم عزیز هم درصورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مراتب را با سامانه تلفنی ۱۹۰ وزارت بهداشت در میان بگذارند تا اقدامات لازم بلافاصله صورت پذیرد.
نظر شما