استاندار خراسان رضوی با اشاره به اینکه باید به ادارات اجرایی استان یک تشر جدی زده شود، گفت: مسائلی که در این نشست مطرح شد مربوط به وظایف دستگاه‌های اجرایی است که باید کنار دختران باشند.

انتقاد استاندار از دستگاه‌های اجرایی برای بی‌توجهی به مشکلات دختران
زمان مطالعه: ۶ دقیقه

به گزارش قدس خراسان، غلامحسین مظفری صبح امروز در نشست صمیمی که به مناسبت ولادت حضرت معصومه(س) و دهه کرامت و آیین نکوداشت روز دختر در سالن سردار شهید سلیمانی برگزار شد، بعد شنیدن مشکلات و نظرات دختران استان گفت: دختران ما با وجود همه محدودیت‌ها و گرفتاری‌ها توانسته‌اند، زحمات زیادی بکشند و مدارج زیادی را کسب کرده و مراحل مختلفی را پیش بروند، ان‌شاءالله بتوانیم این فرصت‌ها را افزایش دهیم.

استاندار خراسان رضوی با اشاره به اینکه باید به ادارات مرتبط یک تشر جدی زده شود، افزود: مسائلی که مطرح شد مربوط به وظایف دستگاه‌های اجرایی است که باید کنار دختران باشند.

وی متذکر شد: مشکلات شما دختران نیاز به توجه، رسیدگی و رفع موانع دارد و لازم است حداقل‌ها در این زمینه فراهم شود و این وظیفه جدی و مهم دستگاه‌های متولی هر حوزه‌ای است. اگر کمک نکردند یا مانع ایجاد کردند، اصلاً قابل دفاع و توجیه نیست.

مظفری گفت: واقعیت این است که دختران ما استعدادهای بسیار فراوانی دارند و ما به‌صورت اتفاقی در جریان آن‌ها قرار می‌گیریم. باید ساختار روشن و مشخصی وجود داشته باشد که این استعدادها را شناسایی کرده و به آن‌ها کمک کند. همچنین باید به ادارات کل تذکر داده شود که این فرصت را فراهم کنند، چرا که نادیده گرفتن این ظرفیت‌ها به نفع کشور نیست و باید فرصتی برای ظهور و بروز آن‌ها ایجاد کنیم.

استاندار خراسان رضوی با اشاره به اینکه توان و شایستگی و فضایی که شما اکنون دارید، خوب است، ادامه داد: کارهایی صورت گرفته و شرایط تغییر کرده، اما باز هم خود شما هستید که می‌توانید شرایط را تغییر دهید و مطالبه‌گری کنید. یادآوری کنید و تذکر دهید، چرا که بسیاری از اوقات مسئولان آن‌قدر گرفتار حواشی کارها هستند که نمی‌توانند امورات اساسی را ببینند. البته سعی و تلاش ما نیز این است که از این لاک سیستم اداری بیرون بیاییم تا به‌صورت میدانی از مسائل باخبر شویم، اما باز هم شما باید تلاش کنید تا این فضا را تغییر دهید و ظرفیت‌سازی کنید.

وی با بیان اینکه مقدمه هر پیروزی و ساخته شدنی، طی کردن مسیرهای سخت است و اگر توانستید این مسیر را عبور کنید، حتماً موفق خواهید شد، عنوان کرد: تجربه شخصی من و هم‌نسلی‌های من نشان می‌دهد که سختی کشیدن و در مسیرهای دشوار قرار گرفتن باعث تلاش و موفقیت انسان می‌شود، چرا که این امکان وجود دارد که تجربیات سخت به تجربه‌های شیرین و اتفاقات خوب تبدیل شود.

مظفری خاطرنشان کرد: اگر فکر کنیم که باید به سراغ ما بیایند و همه چیز را برایمان مهیا کنند تا ما انسان‌های موفقی بشویم، اشتباه است. تجربه شخصی ما و بسیاری از افراد نشان می‌دهد کسانی که همه چیز برایشان مهیا بوده، آنگونه که فکر می‌کردیم موفق نشده‌اند.

استاندار خراسان رضوی خطاب به دختران حاضر در جلسه گفت: شما باعث افتخار و سرمایه اصلی کشور هستید. نسل ما کم‌کم باید کنار برود تا شما جلو بیایید. امیدوارم که این فرصت ایجاد شود که شما یک روز استاندار خراسان رضوی شوید. این ظرفیت‌ها و شایستگی‌ها وجود دارد و امیدوارم که همه در کنار هم به بهترین شکل ممکن از آن‌ها استفاده کنیم.

تشکیل مجامع مشورتی بانوان در حال پیگیری است

معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی نیز در این نشست خطاب به دختران حاضر در جلسه بیان کرد: حتماً شما می‌دانید که با توجه به مقدوراتی که وجود دارد همه مشکلات و مسائل در یک بازه زمانی کوتاه‌مدت قابل حل نیستند، در هر حال امیدواریم که با یک برنامه‌ریزی بهتر خیلی از این مسائل دختران را در استان حل و فصل کنیم.

محمد علی نبی‌پور با بیان اینکه خیلی از دغدغه‌های مطرح شده به کارهای فرهنگی برمی‌گردد و در این زمینه باید برخی از افراد و سلیقه‌ها باید در نظراتشان تجدیدنظر کنند، افزود: نگاه ما این است که حداقل در استان برخی از مباحث و مسائلی که در گذشته تابو محسوب می‌شدند را تغییر دهیم و این موضوع نیازمند تلاش شما دختران است تا بتوانیم آن را انجام دهیم.

وی متذکر شد: ما خیلی از دختران را نادیده گرفتیم و برخی را نیز به حاشیه راندیم، چرا که فکر کردیم که مسیر خیلی درستی را طی می‌کنیم، در حالی که باید در خیلی از مسائل این مسیر تجدیدنظر کنیم.

معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی متذکر شد: نمی‌خواهم همه گذشته را زیرسؤال ببریم، چرا که کارهای خوبی هم انجام شده است، همین که امروز دختران ما این اعتماد به‌نفس را دارند که در مقابل بالاترین مدیر دولتی و اجرایی استان به‌راحتی صحبت کرده و دیدگاه‌هایشان را مطرح می‌کنند، این خودش یک موفقیت است.

نبی‌پور ادامه داد: کارهای زیادی در حوزه مسائل دختران و زنان در مشهد و خراسان رضوی انجام شده اما قطعاً دختران ما شایسته بیشتر از آنچه موجود است، هستند و همه باید در این مسیر تلاش کنند، ما باید بستری را آماده کنیم تا دختران ما عزت نفسشان افزایش پیدا کند، چرا که کسی که عزت نفس داشته باشد می‌تواند در حوزه‌های مختلف حق خودش را بگیرد و قدم‌های مهم‌تری بردارد.

وی افزود: دختران و زنان ما در عین انجام دادن وظایف تربیتی و مادری خود توانسته‌اند محدودیت‌ها فکری که ما نسبت به آن‌ها داشته‌ایم را تغییر دهند و نشان دادند که این محدودیت‌های درستی نیست و توانستند از آن دیوارها عبور کنند، اما این موضوع را باید گسترش دهیم چرا که هنوز در جامعه ما این تفکر اشتباه وجود دارد.

معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی با بیان اینکه اکنون ۶۵ تا ۷۰ درصد ظرفیت دانشگاه‌ها در اختیار دختران و زنان است و این نشان‌دهنده خودباوری است که در دختران ما به‌وجود آمده است، عنوان کرد: ما باید این توانمندی و استعدادها را کشف و بیشتر به آن‌ها توجه کنیم و حتماً در این راستا تلاش می‌کنیم.

نبی‌پور همچنین خبر داد: تشکیل مجامع مشورتی بانوان در حال پیگیری است و تلاش می‌کنیم که سریع‌تر این مجامع تشکیل شوند تا از حضور همه دختران استان و تفکر بسیار زیبای شما در این مجامع استفاده کنیم.

تشکیل کارگروه دختران نوجوان و جوان در خراسان رضوی

در ابتدای این جلسه سرپرست دفتر امور زنان و خانواده استاندار خراسان رضوی نیز با بیان اینکه ما وظیفه داریم که نیاز و مسائل همه گروه‌های زنان و دختران را مدنظر قرار دهیم و از نظرات و پیشنهادات همه استفاده کنیم، گفت: با دستور معاونت بانوان ریاست جمهوری کارگروه دختران نوجوان و جوان را در سطح استان برگزار کردیم، اولین جلسه استانی آن برگزار شده و در شهرستان‌ها نیز به مناسبت میلاد حضرت معصومه(س) کارگروه را تشکیل دادند، در این کارگروه تعدادی از دختران که به نمایندگی از دیگر دختران در این کارگروه حضور دارند و ما نیز مسائل را از طریق شما در این کارگروه مطرح کرده و به بحث و بررسی می‌گذاریم.

فاطمه حامد ابریشم‌تاب خاطرنشان کرد: هدف از تشکیل این کارگروه ارتقاء کیفی زندگی دختران، رفع موانع رشد و شکوفایی، پیگیری مسائل دختران نوجوان و جوان در عرصه‌های مختلف، ایجاد فضای همدلی و خودباوری در بین دختران در گروه‌های مختلف، برنامه‌های فرهنگی اجتماعی مناسب با گروه‌هایی سنی مختلف، تشویق به مشارکت اجتماعی، توانمندسازی و افزایش مهارت، ارتقای اعتماد به‌نفس و عزت نفس دختران و افزایش آگاهی خانواده‌ها نسبت به جایگاه دختران است.

وی متذکر شد: در نهایت هدف ما این است که حال دختران سرزمینمان هر روز بهتر از دیروز باشد، شما مایه افتخار هستید و همه جا خوش درخشیدید، امیدوارم بتوانیم خدمتگزاران خوبی برای شما باشیم.

گفتنی است؛ در این نشست صمیمی ریحانه غلامی به نمایندگی از دانش‌آموزان مشهد، حنانه سادات صالحی بایگی به نمایندگی از دانشجویان، زهرا روحی به نمایندگی از جامعه توان‌یابان، عاطفه صالحی به نمایندگی از ورزشکاران، مینا شهرآبادی به نمایندگی از دختران روستایی و سیده فاطمه حسینی به نمایندگی از هنرمندان مشکلات دختران را در حوزه‌های مختلف مطرح کردند و پیشنهادات خود را برای رفع آن مشکلات اعلام کردند.

برچسب‌ها

پخش زنده

×

حرم مطهر رضوی

00:00
02:01
Download

کاظمین

00:00
00:36
Download

کربلا

00:00
00:36
Download

مسجدالنبی

00:00
00:30
Download

مسجدالحرام

00:00
04:00
Download

حرم حضرت معصومه

00:00
00:33
Download

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha