تحولات منطقه

۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۰
کد خبر: ۱۰۶۶۰۵۱

انتشارات انقلاب اسلامی با ۲ اثر تحسین‌شده از سوی حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای (مدّظلّه‌العالی) در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران حضور دارد

دو اثر تحسین شده رهبر انقلاب در نمایشگاه کتاب
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، انتشارات انقلاب اسلامی وابسته به دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای (مدّظلّه‌العالی) علاوه بر آثار جدید، با ۲ اثر تقریظ‌شده از سوی رهبر انقلاب اسلامی با عنوان‌های «جاودانه‌ی تاریخ» و «خاک‌سپاری دوّم بانوی مرگ» در سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران حاضر می‌شود.

کتاب «جاودانه‌ی تاریخ» که توسط حجت‌الاسلام والمسلمین محمد محمدیان گردآوری و تنظیم شده، مروری بر شخصیت و زندگی امیرالمومنین علی (ع) در اندیشه‌ی حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای است. این کتاب در دو بخش و ده فصل، شامل بیانات رهبر معظّم انقلاب پیرامون زندگی و زمانه‌ی امیرالمومنین علی (ع) است. یکی از چاپ‌های پیشین این کتاب، به رؤیت رهبر معظّم انقلاب رسیده و تنظیم و تدوین کتاب، مورد توجه و تشویق معظّم‌لّه قرار گرفته بود. اکنون چاپ هشتم این کتاب پس از ویرایش و به‌روزرسانی و با طرح جلد و صفحه‌آرایی جدید، برای نخستین‌بار همراه با تصویر دستخط حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای در اختیار مخاطبین قرار گرفته است.

رمان «خاک‌سپاری دوّم بانوی مرگ» اثر نیما اکبرخانی که چاپ چهارم آن در نمایشگاه کتاب امسال عرضه می‌شود، داستان نوجوانانی است که روزگاری نه چندان دور در سرزمین خودشان مقابل دشمن غدّار، قد کشیدند و تا چهار دهه بعد نیز به پایداری ادامه دادند؛ داستان نوجوانانی که مقاومت خویش را از غرب سوسنگرد شروع کردند و دشمن را تا شرق مدیترانه عقب زدند و برای این هدف هزینه‌های بسیار گزافی دادند.
چاپ اول این رمان ۲۸۰ صفحه‌ای که سال گذشته در نمایشگاه کتاب تهران عرضه شد، به تقریظ رهبر معظّم انقلاب مزین شد که متن تقریظ معظّم‌لّه در آینده‌ی نزدیک منتشر خواهد شد.

غرفه‌ی انتشارات انقلاب اسلامی در سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در مصلی امام خمینی (ره)، شبستان اصلی، سالن ناشران عمومی، ورودی ۱۷، راهروی ۷ قرار دارد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha