تحولات منطقه

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه در واکنش به اظهارات استیو ویتکاف نماینده ویژه آمریکا در امور خاورمیانه، تاکید کرد که غنی سازی در ایران ادامه پیدا می‌کند.

عراقچی در واکنش به اظهارات ویتکاف:غنی‌سازی ادامه پیدا می‌کند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

عراقچی امروز یکشنبه در واکنش به اظهارات ویتکاف در گفتگو با شبکه ای‌بی‌سی نیوز مبنی بر اینکه آمریکا اجازه حتی 1 درصد غنی سازی را نمی‌دهد، اعلام کرد: این اظهارات از واقعیت مذاکراتی کاملا به دور است و غنی سازی در ایران ادامه پیدا خواهد کرد.

عراقچی در حاشیه مجمع گفتگوی تهران به خبرنگاران گفت: اگر علاقه‌مند هستند که مطمئن شوند سلاح هسته ای تولید نمی‌شود ما برای این کار آمادگی داریم. اگر درخواست های غیرواقعی داشته باشند طبیعی است که برآورده نمی‌شود.

ویتکاف امروز در گفتگو با ای‌بی‌سی نیوز ادعا کرد: ما یک خط قرمز بسیار بسیار واضح داریم و آن غنی سازی است. ما نمی‌توانیم حتی اجازه یک درصد قابلیت غنی سازی را بدهیم.

نماینده آمریکا در امور غرب آسیا در عین حال ادعا کرد: ما پیشنهادی را به ایرانی‌ها ارائه کرده‌ایم که فکر می‌کنیم برخی از این موارد را بدون بی‌احترامی به آنها، رسیدگی می‌کنند.

وی با این حال با تکرار مواضع قبلی گفت: می‌خواهیم در اینجا به راه حلی برسیم و فکر می کنیم که قادر به دستیابی به آن خواهیم بود. اما همه چیز برای ما، از دیدگاه ما، با یک معامله آغاز می‌شود که شامل غنی‌سازی نیست.

این مقام آمریکایی همچنین ادعا کرد: ما نمی توانیم آن را داشته باشیم. زیرا غنی‌سازی، سلاح‌سازی را ممکن می‌سازد و ما اجازه نخواهیم داد که بمبی به اینجا برسد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha