وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: اگر بخواهیم به حال و آینده هنر ایران بپردازیم قطعا توجه به حوزه دانشگاه و هنر یکی از وظایف این شورا خواهد بود.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: نقش دانشگاه‌ها را در آینده هنر باید جدی‌ گرفت
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، یکصد و پانزدهمین جلسه شورای هنر به ریاست وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی امروز دوشنبه (۲۹ اردیبهشت) با حضور جمعی از معاونان وزیر فرهنگ و اعضای این شورا برگزار شد.

سیدعباس صالحی در این جلسه گفت: بخش قابل توجهی از مسائل مربوط به هنر در دانشگاه‌ها رخ می‌دهد برای همین است که تلاش کردیم در شورای هنر به گزارش دانشگاه‌ها در این زمینه توجه کنیم.

وی با بیان اینکه علاوه بر آموزش‌ها و رشته‌های رسمی هنر باید به فعالیت‌های فوق برنامه نیز توجه شود، گفت: اگر بخواهیم به حال و آینده هنر ایران بپردازیم قطعا توجه به حوزه دانشگاه و هنر یکی از وظایف این شورا خواهد بود و به همین دلیل بررسی این مساله به شکل منظم در دستور کار شورا قرار گرفته است.

در این جلسه، ادامه طرح نظام عرضه و پایه در آموزش هنر (دانشگاه آزاد اسلامی) ارائه و مورد بررسی اعضا قرار گرفت.

برچسب‌ها

پخش زنده

×

حرم مطهر رضوی

00:00
02:01
Download

کاظمین

00:00
00:36
Download

کربلا

00:00
00:36
Download

مسجدالنبی

00:00
00:28
Download

مسجدالحرام

00:00
03:59
Download

حرم حضرت معصومه

00:00
00:33
Download

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha