عمر علیپور، نماینده ماکو در مجلس در گفت و گو با خبرنگار قدس آنلاین در خصوص اهمیت سرمایهگذاری در تولید و این که تولید برای چندمین سال متوالی توسط مقام معظم رهبری مورد تأکید قرار گرفته است، تصریح کرد: تولید از اهمیت اساسی برخوردار است و اساس کار اقتصادی در کشور محسوب میشود. این بخش یکی ازمحرکهای اقتصاد ملی است و رونق بخشیدن به آن به معنی تحرک اقتصادی در کشور است که در نهایت منافع مردم را تأمین میکند.
وی ادامه داد: اگر بتوانیم بستری فراهم کنیم که به جذب سرمایهها بپردازیم و مردم را متقاعد کنیم که به جای سرمایهگذاری در خارج از کشور در کشور خودمان سرمایهگذاری کنند، اتفاقات بزرگی در اقتصاد کشور رخ میدهد.
این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: خروج سرمایه از کشور برای سرمایهگذاران نیز مشکلات جدی ایجاد کرده است. به طور مثال، شاهد هستیم که بسیاری از مردم کشورمان در ترکیه در حوزههای مختلف از جمله در بخش مسکن سرمایهگذاری کردهاند و با مشکلاتی روبرو شدهاند.
علیپور گفت: ایجاد امنیت سرمایهگذاری یکی از مهمترین شاخصهها برای جذب سرمایهها به حوزه تولید است. در این راستا، اقداماتی مانند سیستمی و هوشمندسازی نظام مالیاتی کشور میتواند کمککننده باشد. هر چقدر روندهای مالیاتی کشور هوشمندانهتر باشد، شفافیت بالا میرود و اعتماد سرمایهگذاران نیز بیشتر میشود.
وی ادامه داد: یک اقتصاد پویا و کارآمد از یک سیستم مالیاتی هوشمند برخوردار است و میتواند بستری برای جذب سرمایهها به حوزه تولید به وجود بیاورد.
این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: از طریق هوشمندسازی روندهای مالیاتی کشور میتوانیم بر کشف مودیان جدید و مقابله با فراریان مالیاتی متمرکز میشویم. به این ترتیب، شرایطی برای حمایت از تولید و کاهش فشار مالیاتی بر این بخش به وجود میآید.
علیپور گفت: هر چقدر روندهای اقتصادی و مالیاتی کشور را بیشتر ساماندهی کنیم و به سمت شفافیت بیشتر برویم، اعتماد مردم بالاتر میرود و تمایل بیشتری برای سرمایهگذاری در حوزه تولید خواهند داشت. یکی از مهمترین مزیتهای سیستمی و هوشمندسازی نظام مالیاتی کشور این است که بر مالیاتستانی از فعالیتهای مخرب و سوداگرانه متمرکز میشویم و امکان حمایت بیش از پیش از بخش تولید به وجود میآید. به این ترتیب، مشوقی برای این حوزه مولد ایجاد میشود و تمایل سرمایهگذاران برای ورود به این بخش افزایش پیدا میکند.
وی ادامه داد: حمایت از تولید نیز نیازمند در نظر گرفتن یک سری مشوقها در این بخش است. در شرایطی که کارهای سوداگرانه و واسطهای سود بیشتری دارند، مردم دلیلی برای سرمایهگذاری در حوزه تولید نمیبینند. لازم است از طریق هوشمندسازی روندهای اقتصادی و مالیاتی در کشور به سمت از رونق انداختن فعالیتهای مخرب و واسطهای و حمایت از تولید برویم.
این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: تولید زیربنای اهدافی است که دنبال میکنیم. افزایش اشتغال و خودکفایی در گروی رونق بخشیدن به تولید است. جذب سرمایهها در این حوزه از اهمیت ضروری برخوردار است.
وی ادامه داد: نیاز است روندهای سرمایهگذاری در کشور تسهیل شود. در شرایطی که از سرمایهها در کشورهای دیگر بسیار استقبال میشود، باید به سادهسازی روندها برای جذب سرمایه در کشور بپردازیم. حمایت از بخش تولید از نظر مالیاتی نیز میتواند بسیار کمککننده باشد. در این راستا، هوشمندسازی روندهای مالیاتستانی باید در دستور کار باشد و طی روندهای هوشمند و نوین به مالیاتگیری بپردازیم. به نحوی که اعتماد سرمایهگذاران افزایش پیدا کند.
این نماینده مجلس در پایان تأکید کرد: باید هفت خان رستم را در زمینه تولید از بین ببریم. در شرایط فعلی که سود در کارهای دلالی است، وقتی فردی میخواهد در حوزه تولید سرمایهگذاری کند، باید مسئولان پیش پایش فرش قرمز پهن و از خروج سرمایهها از کشور جلوگیری کنند.
نظر شما