رئیس‌جمهور روسیه اعلام کرد که تصمیم ایجاد منطقه حائل امنیتی در امتداد مرز روسیه و اوکراین گرفته شده است و نیروهای مسلح روسیه در حال پرداختن به آن هستند.

پوتین: تصمیم ایجاد منطقه حائل در امتداد مرز اوکراین اتخاذ شده است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

ولادیمیر پوتین در نشستی در مسکو دستور داد که هر چه سریعتر یک برنامه جامع برای بازسازی مناطق آسیب دیده کورسک، بلگورود و بریانسک تهیه شود.

بر اساس این گزارش، وزارت دفاع، وزارت امور داخلی، وزارت موقعیت‌های اضطراری، وزارت بهداشت و سایر ادارات روسیه باید در تدوین این برنامه مشارکت داشته باشند.

پوتین در سخنرانی در این نشست روش‌های مورد استفاده نیروهای مسلح اوکراین و مزدوران خارجی را تروریستی خواند و تأکید کرد: نیروهای مسلح اوکراین در جریان حملات پهپادی و عملیات خرابکارانه، وسایل نقلیه غیرنظامی، از جمله آمبولانس‌ها را هدف قرار می دهند. دشمن اهدافی را انتخاب می کند که اهمیت نظامی ندارند.

وی افزود: نیروهای مسلح ما در حال حاضر برای حل مشکل فعالیت و به طور فعال نقاط شلیک دشمن را سرکوب می‌کنند و این روند همچنان در حال انجام است.

پوتین اعلام کرد: تصمیم به ایجاد منطقه حائل امنیتی در امتداد مرز روسیه و اوکراین گرفته شده است و نیروهای مسلح روسیه در حال پرداختن به آن هستند.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

پخش زنده

×

حرم مطهر رضوی

00:00
02:09
Download

کاظمین

00:00
-00:17
Download

کربلا

00:00
-00:17
Download

مسجدالنبی

00:00
00:31
Download

مسجدالحرام

00:00
03:59
Download

حرم حضرت معصومه

00:00
-00:23
Download

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha