تحولات منطقه

اشغالگران قدس در روز عید قربان هم دست از جنایات جنگی و نسل کشی در نوار غزه برنداشتند و با بمباران مناطق مختلف، دستکم ۳۵ شهروند فلسطینی را به شهادت رساندند.

کشتار ده‌ها فلسطینی در نوار غزه / عید قربان رنگ خون گرفت
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

ارتش جنایتکار صهیونیست در روز عید قربان هم دست از جنایات جنگی و نسل کشی در نوار غزه برنداشت و با بمباران مناطق مختلف، دستکم ۳۵ شهروند فلسطینی را به شهادت رساند و شمار زیادی را هم زخمی کرد تا عید قربان هم همانند عید فطر برای فلسطینیان به رنگ خون درآید.

صهیونیستها یک ساختمان پنج طبقه مملو از جمعیت آوارگان را در جبالیاالبلد در شمال نوار غزه بمباران کردند که شمار زیادی شهید و زخمی به جا گذاشته است.

جنایات اشغالگران در نوار غزه همچنان ادامه دارد و آنها با چراغ سبز و حمایتهای بی حد و مرز آمریکا و دیگر کشورهای غربی به نسل کشی و پاکسازی نژادی در نوار غزه با خیالی آسوده ادامه می دهند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha