تحولات منطقه

مدیرکل تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو، بر تداوم مسئولیت‌پذیری شرکت‌ها در حمایت از نظام سلامت تأکید کرد.

همراهی شرکت‌های تولیدکننده تجهیزات پزشکی در تأمین اقلام مراکز درمانی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

سعیدرضا شاهمرادی از آمادگی شرکت‌های تولیدکننده و واردکننده برای تأمین اقلام پزشکی مورد نیاز مراکز درمانی با توجه به هماهنگی و مذاکره با انجمن‌ها و اتحادیه‌های حوزه تجهیزات پزشکی خبر داد و این مسئولیت‌پذیری و همراهی بخش خصوصی را شایسته تقدیر دانست.

وی تأکید کرد: فعالان حوزه تجهیزات پزشکی همواره در برهه‌های حساس کشور در کنار نظام سلامت بوده‌اند و امروز نیز این همدلی به‌خوبی دیده می‌شود.

شاهمرادی ضمن محکومیت حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به خاک جمهوری اسلامی ایران و شهادت جمعی از فرماندهان و دانشمندان کشور تأکید کرد: در چنین شرایطی، حفظ آمادگی کامل مراکز درمانی اولویت نظام سلامت است و استمرار تأمین تجهیزات حیاتی، نیازمند مشارکت فعال و مسئولانه شرکت‌های تخصصی این حوزه است.

وی افزود: همراهی شرکت‌ها در تأمین مستمر اقلام مورد نیاز مراکز درمانی، نشان‌دهنده تعهد حرفه‌ای و درک صحیح از مسئولیت اجتماعی آن هاست.

سازمان غذا و دارو نیز در چارچوب قوانین، حمایت لازم را از شرکت‌های متعهد و همراه به‌عمل خواهد آورد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha