ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین در اظهاراتی اعلام کرد که در حاشیه نشست گروه هفت قصد دارد از دونالد ترامپ رئیس جمهور ایالات متحده درخواست بسته تسلیحاتی کند.

زلنسکی: از ترامپ درخواست بسته تسلیحاتی خواهم کرد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

زلنسکی در گفت وگو با خبرنگاران با اشاره به حضور خود در نشست گروه هفت که روز سه‌شنبه در کانادا برگزار می‌شود، اظهار کرد: امیدوارم در حاشیه این نشست با دونالد ترامپ دیدار و گفت وگو کنم.

وی در ادامه افزود: یکی از موضوعاتی که در این گفت وگو مطرح خواهم کرد، بسته دفاعی است که اوکراین آماده خرید آن است.

زلنسکی پیشتر اعلام کرده بود که بیش از ۲۰ هزار موشک ضد پهپاد آمریکایی که قرار بود به کی‌یف ارسال شود، به خاورمیانه منتقل شده است.

در همین ارتباط پیت هگست وزیر دفاع ایالات متحده نیز پیش از این در اظهاراتی با بیان اینکه واشنگتن به دنبال برقراری صلح در اوکراین است، تاکید کرده بود که در بودجه نظامی سال ۲۰۲۶ کمک‌های نظامی ما به اوکراین کاهش می‌یابد.

ترامپ در طول مبارزات انتخاباتی خود بارها سطح دخالت ایالات متحده در جنگ اوکراین را زیر سوال برد و پیشنهاد کرد که متحدان اروپایی، بار مالی بیشتری را تحمل کنند.

از زمان آغاز جنگ در سال ۲۰۲۲، ایالات متحده ۱۷۵ میلیارد دلار به اوکراین کمک کرده که شامل تقریباً ۶۱.۴ میلیارد دلار کمک نظامی است.

دیدار ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین با ترامپ در کاخ سفید به دلیل اختلافات شدید بر سر نحوه دستیابی به صلح با روسیه به درگیری لفظی کشیده شد و زلنسکی پیش از موعد کاخ سفید را ترک کرد.

ترامپ، زلنسکی را به «بی‌احترامی به ایالات متحده» متهم کرد و گفت که او برای صلح آمادگی ندارد.

این رویداد با واکنش گسترده رهبران اروپایی روبه‌رو شد و آنها بر حمایت خود از کی‌یف تأکید کردند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha