علمای یمن تصریح کردند که بر واجب بودن اتحاد مسلمانان برای یاری غزه و فلسطین و حمایت از جمهوری اسلامی ایران در رویارویی با تجاوزات صهیونیستی آمریکایی تاکید می‌کنیم.

بیانیه علمای یمن: اتحاد امت اسلام برای حمایت از ایران واجب است​​​​​​​
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

علمای یمن در بیانیه ای اعلام کردند: تجاوز وحشیانه صهیونیستی و آمریکا به ایران را محکوم می کنیم.

در این بیانیه آمده است بر واجب بودن اتحاد مسلمانان برای یاری غزه و فلسطین و حمایت از جمهوری اسلامی ایران در رویارویی با تجاوزات صهیونیستی آمریکایی تاکید می کنیم

این بیانیه افزود از موضع شرافتمندانه اصولی و ایمانی ملت یمن و رهبران و نیروهای مسلح شجاع در پشتیبانی و حمایت از غزه، لبنان و ایران تقدیر می کنیم.

در این بیانیه آمده است از تصمیم نیروهای مسلح برای هدف قرار دادن ناوها و کشتی های جنگی آمریکا را در پاسخ به تجاوزات این کشور به ایران حمایت می کنیم.

علمای یمن تصریح کردند: تهدید وقیحانه ترامپ جنایتکار کافر برای هدف قرار دادن رهبر عالی انقلاب اسلامی آیت الله خامنه ای حفظه الله و نصره(خداوند ایشان را محافظت و تایید فرماید) محکوم می کنیم و از همه علمای امت اسلام می خواهیم به مسئولیت خود برای تبیین موضع شرعی واجب بر همه مسلمانان و نظامها و ارتشهای اسلامی عمل کنند.

مفتی یمن: در کنار ایرانیم/در نبرد مستقیم با آمریکا و صهیونیستها هستیم

علامه شمس الدین شرف الدین مفتی یمن هم گفت: ما باید به وعده الهی یقین و اطمینان داشته باشیم، ما در حالت نبرد مستقیم با آمریکا و رژیم صهیونیستی هستیم.

وی افزود از ایران می خواهند که مانند رژیم جولانی(در سوریه) باشد، آنها(آمریکاو صهیونیستها و همپیمانان آنها) نمی خواهند هیچ کس در برابرشان بایستد، ما هرگز تسلیم در برابر آنها را نمی پذیریم.

شرف الدین خاطر نشان کرد مواضع پیشرو علمای یمن و نقش آنها در تشویق مردم به جهاد را ارج می نهیم.

وی تاکید کرد امید به ملتها بسته شده تا دست به تحرک بزنند و سلاح تحریم را فعال کنند

منبع: خبرگزاری تسنیم

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha