سیدمحمدعلی ابطحی عضو شورای مرکزی مجمع روحانیون مبارز در واکنش به حضور رهبر معظم انقلاب در مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی در حسینیه امام خمینی‌ (ره)، نوشت: آقا آمد، با ایران آمد. 

واکنش «ابطحی» به حضور رهبر انقلاب در حسینیه امام خمینی: آقا آمد، با ایران آمد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

«سیدمحمدعلی ابطحی» فعال سیاسی اصلاح‌طلب با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس، به حضور رهبر معظم انقلاب در مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی در حسینیه امام خمینی‌ (ره) واکنش نشان داد و نوشت: آقا آمد، با ایران آمد.

رئیس مؤسسه بین‌المللی گفت‌وگوی ادیان، تاکید کرد: در اوج بازی روانی دشمن، آرامبخش‌ترین اتفاق، بودنش و دیده شدنش بود.

همزمان با شب عاشورای حسینی(ع)، مراسم عزادارای در حسینیه امام خمینی(ره) با حضور رهبر انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای و جمعی از از قشرهای مختلف مردم در حسینیه امام خمینی (ره) برگزار شد.

در این مراسم حجت‌الاسلام مسعود عالی در سخنانی با اشاره به درس قیام امام حسین(ع) برای استقامت و ایستادگی در مقابل ظلم، ایران اسلامی را محور جبهه جهانی مقاومت با رهبری ولی امر مسلمین خواند و با اشاره به صهیونیزم جهانی به عنوان محور اصلی جبهه باطل، گفت: ملت ایران براساس آموزه‌های عاشورا، هیچگاه تسلیم جبهه باطل نخواهد شد؛ زیرا شعار «هیهات مناالذله» را سرمشق خود قرار داده است.

در ادامه این مراسم، همچنین محمود کریمی با قرائت اشعار و نوحه‌ در رثای حضرت اباعبدالله علیه‌السلام و یاران شهید ایشان به مرثیه‌سرایی پرداخت.

مقام معظم رهبری در پایان این مراسم خطاب به محمود کریمی فرمودند: اگر خسته نمی‌شوی «ای ایران» بخوان! و وی نوای «ای ایران خدایی» را خواند.

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha