به گزارش قدس خراسان به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، غلامحسین مظفری در دیدار مدیرعامل بانک صنعت و معدن گفت: بانک ها وقتی می توانند به سمت حل مشکلات مالی بروند که اختیار داشته باشند و واگذاری و تفویض اختیارات از مرکز به شعب استانی موجب خلق ثروت و افزایش گردش مالی خواهد شد.
وی افزود: در شرایط سخت کنونی هم می شود فرصت ایجاد کرد و باعث شد تا طرفیت های مغفولمانده به فعلیت برسند.
استاندار خراسان رضوی ادامه داد: در کشور به این نتیجه رسیده ایم که ساختار در برخی از بانک ها ایراد دارد و اصلاح آن امر آسانی نیست؛ اما به نظر می رسد بانک صنعت و معدن ظرفیت های فوق العاده ای برای نقش آفرینی در اقتصاد استان دارد.
مظفری با اشاره به لزوم گردش مالی بنگاه های اقتصادی در بانک های استان بیان کرد: حدود ۳۰ درصد سنگ آهن شرکت های فولادی کشور از معادن خراسان رضوی استخراج می شود، اما حضور آنها هیچ اثر و آورده ای برای استان ندارد.
وی تصریح کرد: حتی مالیات این شرکت های فولادی در استان وصول نمی شود؛ البته بخشی از مسئله را ما باید حل کنیم و بانک ها نیز راه های حل را پیدا کنند.
استاندار خراسان رضوی اضافه کرد: معتقدیم اگر شرکت های اقتصادی منابع خود را به خراسان رضوی منتقل کنند، تحقق مسئولیت اجتماعی و پویایی اقتصادی انجام خواهد شد.
وی با بیان اینکه تعیین تکلیف پروژه های بزرگ بسیار موثر است، افزود: از طریق تملک دارایی می توان موضوع را حل کرد و باید به سوی احیای واحدهای راکدی که مزیت نسبی دارند برویم.
استاندار خراسان رضوی با اشاره به مشکلات کارخانه شیشه آذرمینای جام و لزوم حل این چالشها ادامه داد: کارخانه شیشه آذرمینا در تربت جام نقش بسیاری در توسعه منطقه در حاشیه نوار مرزی دارد و محصولی صادراتی تولید می کند که درگیر حدود یک همت ترریق اعتبار است.
مظفری در پایان پیشنهاد انعقاد تفاهمنامه در حوزه معدن را با بانک صنعت و معدن داد.




نظر شما