به گزارش قدس خراسان، جعفر سیدآبادی در این خصوص افزود: مرز دوغارون محل خروج اتباع غیرمجاز افغانستانی از ۱۱ استان کشور است و اتباع غیرمجاز از این استان ها به اردوگاه های نگهداری در استان منتقل و سپس به کشورشان باز می گردند.
وی تدوین اطلس جامع اتباع خارجی را گام نخست در ساماندهی این اقشار دانست و اضافه کرد: تا پایان شهریور ماه نخستین سامانه ثبت اطلاعات بیومتریک مسافران در مرز دوغارون نصب و راه اندازی می شود.
مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری خراسان رضوی گفت: در مرحله نخست با استفاده از این سامانه، اطلاعات همه اتباع افغانستانی هنگام ورود به مرز دوغارون ثبت می شود.
سیدآبادی با اشاره به بازدید اخیر مسئولان استانداری از اردوگاه خروج اتباع غیرمجاز «سفیدسنگ» فریمان و مرز دوغارون افزود: در این بازدید روند خدماترسانی و رویکرد کرامتمحور به مهاجران مورد بررسی قرار گرفت که این اقدامات نقش موثری در جهت تبیین خدمات جمهوری اسلامی ایران در ذهن مهاجران دارد.




نظر شما