تحولات منطقه

سخنگوی شهرداری تهران با اشاره به مشکلات مطرح‌شده درباره تاکسی‌ اینترنتی شهرزاد، گفت: فعالیت این سامانه آغاز، مشکلات آن در حال برطرف شدن بوده و اکنون امکان دسترسی برای همه شهروندان فراهم است.

دسترسی مردم به تاکسی اینترنتی شهرزاد امکان‌پذیر شده است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

عبدالمطهر محمدخانی اظهار کرد: همکاری و تعامل با بخش خصوصی نیز در این حوزه قابل انجام است و ظرفیت کار مشترک وجود دارد.

وی با اشاره به برخی واکنش‌ها مبنی بر اینکه شهرداری نباید وارد حوزه تاکسی اینترنتی شود، تاکید کرد: برای من بسیار عجیب بود که برخی می‌گویند شهرداری حق ندارد تاکسی داشته باشد؛ این عبارت، حیرت‌انگیز و به طرز عمیقی غلط است.

به گفته محمدخانی، از گذشته تاکسیرانی در ایران پیوندی روشن و مستقیم با بلدیه و شهرداری‌ها داشته و اینکه گفته شود شهرداری حق ندارد یک نوع یا انواعی از تاکسی‌ها را داشته باشد، سخنی عجیب و غیرقابل درک است.

سخنگوی شهرداری تهران همچنین درباره وضعیت معیشتی رانندگان تاکسی و موضوع مسکن آنان خاطرنشان کرد: شهرداری به دنبال ایجاد سازوکارهایی برای تسهیل تأمین مسکن تاکسیرانان است البته با توجه به شرایط اکنون بازار مسکن، این موضوع ساده‌ای نیست.

وی یادآور شد: هدف مدیریت شهری آن است که همزمان با توسعه خدمات تاکسیرانی و ارتقای کیفیت حمل‌ونقل عمومی، بهبود شرایط زندگی رانندگان نیز مدنظر قرار گیرد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha