تحولات منطقه

نخست وزیر تحت تعقیب رژیم صهیونیستی اعتراف کرد که این رژیم از قبل از تجاوز نظامی به ایران می‌دانسته که قادر به نابودی اورانیوم غنی‌سازی شده ایران نیست.

اعتراف نتانیاهو: از ابتدا می‌دانستیم که قادر به نابودی اورانیوم غنی‌سازی شده ایران نیستیم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

بنیامین نتانیاهو در گفت‌وگو با شبکه خبری فاکس‌نیوز آمریکا با اذعان به این موضوع، مدعی شد که با این حال تل‌آویو از محل نگهداری اورانیوم غنی‌سازی شده ۶۰ درصدی ایران مطلع است و اطلاعات خود را با همدست آمریکایی خود به اشتراک خواهد گذاشت.

نخست وزیر اسرائیل بدون اشاره به اینکه چرا رژیم صهونیستی امضا کننده معاهده عدم اشاعه تسلیحات هسته‌ای نیست، اظهار داشت: باید تمام فشارها را اعمال کنیم تا مانع از سرگیری برنامه هسته‌ای ایران شویم، زیرا ایران برای این کار تلاش خواهد کرد.

اسرائیل در روز ۲۳ خردادماه در تجاوزی آشکار و تروریستی، شماری از فرماندهان نظامی و دانشمندان هسته‌ای ایران را هدف قرار داد. این رژیم بعد از ناکامی در حمله غیرقانونی خود، پای آمریکا را هم در اول تیرماه به مداخله نظامی در این تجاوز باز کرد.

وی در این گفت‌وگو که بخش‌هایی از آن منتشر شده، درباره آتش‌بس در غزه هم گفت: فرصت‌های بسیاری برای صلح وجود دارد که دوباره با رئیس‌جمهور ترامپ و تیمش بررسی خواهم کرد و ما برنامه داریم از آن‌ها بهره ببریم.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی با طرح این ادعا که اگر حماس سلاح‌ خود را زمین بگذارد، امکان پایان درگیری‌ها به سرعت وجود دارد، افزود: فکر می‌کنم حدود ۲۰ اسیر باقی‌مانده نزد حماس هنوز زنده هستند و ما متعهد به آزاد کردن آنها هستیم.

نتانیاهو همچنین درباره رابطه خود با دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا هم اظهار داشت: رابطه کنونی من با رئیس‌جمهور ترامپ در تاریخ روابط دوجانبه ما بی‌سابقه است و این به آن معنا نیست که در همه چیز با هم توافق داریم.

نتانیاهو قرار است فردا در کاخ سفید با دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا دیدار کند. آتش‌بس در غزه و طرح جنجالی اداره غزه و همچنین الحاق کرانه باختری به سرزمین‌های اشغالی از مهم‌ترین محورهای دیدار طرفین عنوان شده است. ترامپ اعلام کرده که با الحاق کرانه باختری به سرزمین‌های اشغالی مخالف است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha