تحولات منطقه

افزایش غلظت آلاینده‌ها در آسمان مناطق مختلف خراسان شمالی، کیفت هوا را کاهش داده و ناسالم کرده است.

آلودگی ریزگردها به خراسان شمالی رسید
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس، معاون محیط زیست انسانی اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان شمالی در این خصوص گفت: افزایش غلظت آلاینده‌ها در آسمان استان سبب شد کیفیت هوای مناطق مختلف در وضعیت ناسالم قرار گیرد.

حسین هراتی اظهار کرد: آلودگی هوا در آسمان استان از شب گذشته حادث شده و انتظار می رود تا عصر امروز، از شدت آن کاسته شود.

وی افزود: اکنون شاخص کیفی هوا در شهر بجنورد ۱۵۶ و در وضعیت ناسالم برای تمامی گروه های جامعه است همچنین در شیروان نیز شاخص کیفی هوا ۱۱۲ و در وضعیت ناسالم برای گروه های حساس جامعه قرار دارد.

معاون محیط زیست انسانی اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان شمالی خاطرنشان کرد: هوای مناطق مختلف استان در حال حاضر آلوده است و غلظت آلاینده‌ها در هوا افزایش یافته از این رو این وضعیت سلامت شهروندان به‌ویژه کودکان، سالمندان و افراد با بیماری‌های تنفسی را به خطر می اندازد.

وی اظهار کرد: ریزگردها عامل اصلی کاهش کیفیت هوا در استان است و احتمال می رود منشا این آلودگی در کانون های داخل کشور باشد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha