تحولات منطقه

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور، تخریب و بازسازی فضاهای آموزشی فرسوده و خطرآفرین را یکی از مهم‌ترین مأموریت‌های سازمان دانست و گفت: این موضوع به‌طور جدی در ماموریت‌های سازمان وجود دارد که باید در نقشه راه سند تحول بنیادین روشن‌تر دیده شود.

بازسازی فضاهای آموزشی فرسوده اولویت سازمان نوسازی مدارس است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

حمیدرضا خان محمدی از تشکیل شورای راهبری سند تحول بنیادین در سازمان نوسازی مدارس خبر داد و گفت: کتاب نقشه راه سازمان تدوین و منتشر شد و براساس آن برنامه عملیاتی سازمان مشخص است.

ضروری است ارتباط میان پروژه، گام، شاخص و اقدامات روشن شود، دغدغه اصلی استانداردسازی تحقق پروژه‌ها و دست یابی به جمع‌بندی‌های عملیاتی برای پیشبرد مأموریت‌ها است.

وی با بیان اینکه وقتی از عدالت آموزشی صحبت می‌کنیم، به دنبال رسیدن به دروازه بزرگتری به نام عدالت اجتماعی هستیم افزود: برخی فکر می‌کنند مسئله مدرسه‌سازی حل شده، درست است که مشکلات کاهش یافته است ولی تا رسیدن به استانداردها فاصله داریم. با حمایت خیران مدرسه ساز بیش از ۲۴۰۰ پروژه با ظرفیت ۱۲ هزار کلاس درس به ظرفیت کلاس‌های درس اضافه شده است. مشارکت خیران هم برای مدرسه سازی حدود ۶۰ درصد بوده است.

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور از تحقق بیش از ۴۶ هزار کلاس درس در قالب طرح ملی «شهید عجمیان» خبر داد و ادامه داد: با همکاری مردم، خیرین و گروه‌های جهادی، این طرح تا پایان مهر به هدف نهایی خود خواهد رسید. هدف اصلی طرح، بهسازی، مرمت و افزایش کاربری کلاس‌های درس در سراسر کشور است.

خان محمدی با بیان اینکه بر اساس برنامه‌ ریزی اولیه، ساخت و تجهیز ۱۱۰ هزار کلاس درس در دستور کار قرار داشت، به اهمیت ابعاد تربیتی و فرهنگی طرح شهید عجمیان اشاره کرد و گفت: در قالب این طرح، تاکنون ۲۶ هزار دانش‌آموز در ۲۱۲۰ گروه جهادی به مناطق محروم اعزام و بیش از ۴۵ هزار کلاس درس نیز بهسازی و شاداب سازی شده است. این فعالیت‌ها، علاوه بر ایجاد محیط آموزشی استاندارد، بنیه تربیتی و مهارتی دانش‌آموزان را نیز تقویت می‌کند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha