تحولات منطقه

عملیات احداث بزرگترین کارخانه تولیدی کنسرو تن ماهی کشور با سرمایه‌گذاری ۱۰ هزار میلیارد ریالی و اشتغالزایی مستقیم برای ۵۰۰ نفر روز دوشنبه (۱۴ مهر) در چابهار آغاز شد.

احداث بزرگترین کارخانه کنسرو تن ماهی کشور در چابهار
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور در مراسم کلنگ‌زنی این کارخانه در منطقه آزاد چابهار اظهار کرد: حمایت از تولید، سرمایه‌گذاری و تسهیل فعالیت‌های اقتصادی در مناطق آزاد از مهم‌ترین وظایف ماست و در این مسیر از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم کرد.

رضا مسرور با اشاره به موقعیت راهبردی و ویژه چابهار و اتصال آن به آب های آزاد، افزود: این منطقه با دسترسی مستقیم به اقیانوس هند ظرفیت تبدیل شدن به قطب بزرگ صنایع غذایی و شیلاتی کشور را دارد و اجرای این پروژه می‌تواند سهم قابل توجهی در تأمین نیاز داخلی و همچنین توسعه صادرات ایفا کند.

وی ادامه داد: مناطق آزاد باید به موتور محرک توسعه اقتصادی کشور تبدیل شوند و مأموریت اصلی این مناطق ایجاد بستر مناسب برای جذب سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی است.

دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور با قدردانی از سازمان منطقه آزاد چابهار گفت: اقدامات انجام‌شده در این منطقه در زمینه توسعه زیرساخت‌ها، ارتباط مؤثر با سرمایه‌گذاران و حمایت از تولید قابل تقدیر است و چابهار امروز به‌عنوان یکی از نقاط امیدبخش اقتصاد ملی شناخته می‌شود.

مسرور ادامه داد: سیاست شورایعالی مناطق آزاد، پشتیبانی همه‌جانبه از تولیدکنندگان و کارآفرینان است و تلاش می‌کنیم با رفع موانع، مسیر توسعه طرح‌های صنعتی، تجاری و صادراتی در مناطق آزاد کشور را هموار کنیم.

وی گفت: چابهار با دسترسی مستقیم به آب‌های آزاد و قرار گرفتن در مسیر کریدور بین‌المللی شمال - جنوب، ظرفیت تبدیل شدن به یکی از مهم‌ترین قطب‌های اقتصادی و ترانزیتی ایران را دارد و باید با برنامه‌ریزی دقیق، از این فرصت به بهترین شکل بهره‌برداری شود.

دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور بر تداوم حمایت دولت از طرح‌های تولیدی و اشتغال‌زایی در چابهار تأکید کرد و گفت: توسعه پایدار در گرو تعامل سازنده میان دولت، بخش خصوصی و مدیران محلی است و ما از همه ظرفیت‌ها برای تحقق این هدف استفاده خواهیم کرد.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار نیز در این مراسم گفت: شرکت زرین صنعت پدیده مکران با سرمایه‌گذاری ۱۰ هزار میلیارد ریالی این کارخانه تولیدی کنسرو تن ماهی را احداث می‌کند.

محمدسعید اربابی افزود: ظرفیت تولید این مجموعه روزانه ۱۶۰ هزار قوطی کنسرو تن ماهی خواهد بود و امکان اشتغال مستقیم برای ۵۰۰ نفر و غیرمستقیم بیش از سه هزار نفر را فراهم می‌آورد.

وی ادامه داد: افزود: این پروژه علاوه بر ایجاد ارزش افزوده برای محصولات صید شده در سواحل مکران، نقش مهمی در تکمیل زنجیره ارزش شیلات و افزایش صادرات غیرنفتی کشور خواهد داشت.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha