تحولات منطقه

مهاجم تیم ملی فوتبال ایران گفت: پتانسیل تیم کشورمان خیلی بالاتر از اینهاست و با اضافه شدن نفرات مصدوم، شرایط خیلی بهتر می‌شود.

حسین‌زاده: پتانسیل تیم ملی خیلی بالاتر از این است/ تانزانیا ما را اذیت کرد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

امیرحسین حسین‌زاده، مهاجم تیم ملی فوتبال کشورمان پس از پیروزی برابر تانزانیا، گفت: خوشحالم که بازی را ببریم، تیم تانزانیا تیم خیلی خوبی بود، در هجوم خیلی خوب اضافه می‌شدند و ما در دقایقی اذیت کردند.

وی افزود: بازی خوبی بود، از کادرفنی به دلیل دادن پنالتی و حضور در ترکیب ثابت در دو بازی اخیر ممنون هستم و امیدوارم جواب اعتماد آنها را بدهم.

حسین‌زاده، با اشاره به اینکه تیم ملی می‌تواند خیلی بهتر از این بازی کند، تصریح کرد: خیلی از بازیکنان مانند خودم اشتباه داریم، البته خیلی هم تغییر در ترکیب داشتیم و با ترکیب‌های مختلف بازی کرده‌ایم و بازیکن مصدوم زیادی هم داریم. وقتی همه تیم جمع شوند، شرایط بهتر خواهد شد، پتانسیل تیم خیلی بالاتر از این است و در بازی‌های بعدی، نمایش بهتری را از تیم ملی خواهید دید.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha