به گزارش قدس به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، محمدرضا رضایی در جلسه با فخریان، مشاور مدیرکل و دبیر قرارگاه جهادی آموزش و پرورش و سیادتی، نماینده استانداری، با تقدیر از توجه خیرین مدرسهساز گفت: ۷۰ درصد مدارس در شهرستان دچار فرسودگی و نیازمند توجه و رسیدگی هستند.
وی افزود: با لطف و توجه خیرین مدرسهساز بخش کوچکی از مشکلات مدارس شهرستان مرتفع گردیده اما در این زمینه نیازمند توجه جدی اداره کل و لطف مضاعف خیرین هستیم.
فرماندار باخرز با بیان اینکه عدالت آموزشی همواره مورد توجه دولت بوده، تصریح کرد: این مهم زمانی محقق خواهد شد که مناطق کمبرخوردار مورد توجه بیشتر قرار گیرند.
رضایی در ادامه به محرومیت مضاعف برخی روستاهای شهرستان اشاره کرد و گفت: دانشآموزان و والدین امید دارند که با دستان توانمند خیرین و توجه ویژه اداره کل آموزش و پرورش، مشکلات آموزشی آنان برطرف گردد.




نظر شما