تحولات منطقه

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: وزش باد شدید با سرعت ۱۰۴ کیلومتر بر ساعت زابل را درنوردید و گردوخاک ناشی از آن، دید افقی در این شهرستان را به ۲ هزار متر کاهش داد.

طوفان با سرعت ۱۰۴ کیلومتر بر ساعت زابل را درنوردید
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

محسن حیدری اظهار داشت: سرعت باد در زهک دیگر شهر منطقه سیستان به ۴۷ کیلومتر بر ساعت رسید و دید افقی در این شهرستان را تا حدود یک‌هزار و ۵۰۰ متر کاهش یافت.

وی بیان کرد: بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی و مدل‌های جوی، در نیمه شمالی استان تا اوایل هفته آینده تداوم وزش باد شدید همراه با گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان با اشاره به تأثیرات طوفان بر سلامت شهروندان و فعالیت‌های روزمره تصریح کرد: در زمان وقوع گردوخاک، بیماران تنفسی، سالمندان و کودکان از ترددهای غیرضروری خودداری کنند. همچنین رعایت نکات ایمنی در ترددهای جاده‌ای، محافظت از گلخانه‌ها و محصولات کشاورزی و پرهیز جدی از کار در ارتفاعات توصیه می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha