تحولات منطقه

مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی گفت: تعیین‌تکلیف کالاهای منقول در این سازمان هوشمند شده و از طریق سامانه انجام می‌شود.

مدیرعامل سازمان اموال تملیکی: تعیین تکلیف کالاهای منقول هوشمندسازی شد
زمان مطالعه: ۳ دقیقه

احسان عسکری عصر چهارشنبه در دیدار با استاندار خراسان رضوی در مشهد افزود: در این سازمان با پرونده‌های پیچیده‌ای روبرو هستیم از اینرو جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی مشکلات سختی و پیچیده‌ای دارند.

وی اظهار کرد: سازمان اموال تملیکی ۶ استان اصلی شامل؛ استان‌هایی که صادرات و واردات بیشتری دارند زیر پوشش دارد ضمن آنکه برخی استان‌ها دارای ظرفیت قابل توجهی هستند.

عسکری اضافه کرد: در بررسی وضعیت خراسان رضوی شاهدیم که این سازمان رشد نکرده و یکی از دلایل آن را می توان سیاست‌های خود سازمان و اداره کل دانست.

این مسئول بیان کرد: ساختار اداره‌کل اموال تملیکی در خراسان رضوی هدفمند شده است.

عسکری عنوان کرد: به هر میزان که کالاهای منقول در استان‌ها تعیین تکلیف شود به همان میزان هزینه‌های عمرانی و جاری ادارات کل افزایش می یابد.

وی اضافه کرد: در خصوص عملکرد ۶ ماهه اخیر در سازمان اموال تملیکی، ۹۷ درصد از تعهدات سازمان تحقق پیدا کرده و عملیاتی شده بر همین مبنا ۱۶۰ هزار میلیارد ریال به خزانه کمک شده و در تعیین‌ تکلیف کالاهای منقول به میزان ۵۰۰ هزار میلیارد ریال کالا به تولیدکنندگان مسترد شده است.

مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی درباره ظرفیت‌های خراسان رضوی گفت: اداره کل اموال تملیکی استان مشکلاتی از جمله انبارداری دارد که انتظار سازمان آن است که کاشفان به‌صورت الکترونیک کالای قاچاق را اعلام کنند.

وی با بیان اهداف و برنامه‌های عملیاتی استان اضافه کرد: خراسان رضوی نباید در رده ۱۷ تا ۱۸ کشور باقی بماند. برنامه عملیاتی استان قرار گرفتن در رده دهم است.

وی خاطر نشان کرد: استان‌هایی که تعامل بیشتری با سازمان جمع آوری اموال تملیکی داشته‌اند، سازمان توانسته است در چارچوب‌ قانونی به آنها کمک کند و با تفاهم‌نامه‌هایی با سازمان‌های حمایتی همکاری داشته باشد.

عسکری از استاندار خراسان رضوی خواست تا در کارگروه مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان گزارشی توسط اموال تملیکی ارائه شود تا ظرفیت‌های در اختیار استان به کمک اموال تملیکی بیاید و استان‌های معین و بزرگ به‌صورت داخلی مسائل خود را حل می‌کنند.

مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی با اشاره به وضعیت قاچاق معکوس گفت: در صادرات کالا قاچاق معکوس شده است.

وی گفت: خراسان رضوی سهم بالایی در قاچاق معکوس با افغانستان دارد از اینرو ضروری است وضعیت زیرساختهای اداره کل اموال تملیکی استان بهبود یابد.

واگذاری بخشی از ایستگاه شهید مطهری و سه بندر خشک خراسان رضوی به سازمان اموال تملیکی

استاندار خراسان رضوی نیز در این دیدار گفت: بخشی از زمین ۱۰۶ هکتاری ایستگاه شهید مطهری و سه بندر خشک خراسان رضوی که همگی به ریل دسترسی دارند، می‌تواند در اختیار سازمان اموال تملیکی قرار گیرد تا انبارها و مراکز دپوی کالا به‌صورت استاندارد و هدفمند ساماندهی شوند.

غلامحسین مظفری با تأکید بر ضرورت بهینه‌سازی فرآیندها در این سازمان اظهار کرد: اموال در حداقل زمان ممکن باید برون‌سپاری شود تا سازمان درگیر انبارداری و رسوب کالاها نشود. وی گفت: تجربه‌های گذشته نشان داده هر مکانی که اموال رسوب کرده، هم هزینه‌های نگهداری افزایش یافته و هم فرآیند تعیین‌تکلیف به تعویق افتاده است.

وی با اشاره به وضعیت تجاری خراسان رضوی افزود: ۲/۲ میلیارد دلار صادرات خراسان رضوی در سال گذشته بوده و در مقابل ۷۰۰ میلیون دلار واردات داشتیم. این یعنی تراز تجاری استان بسیار مثبت است و کمتر کالایی وارد چرخه اموال تملیکی می‌شود.

وی با انتقاد از مغفول ماندن برخی موضوعات در استان، تصریح کرد: موضوع اموال تملیکی یکی از حوزه‌های مغفول مانده در خراسان رضوی است. نگاه ما این است که واردات‌ما خیلی کمتر از صادرات ماست و انتظار است سازمان اموال تملیکی آمارها و اولویت‌های خود را به‌صورت شفاف ارائه دهد.

مظفری در ادامه به ظرفیت‌های لجستیکی استان اشاره کرد و گفت: یک زمین ۱۰۶ هکتاری به ایستگاه شهید مطهری اضافه شده و سه مجموعه بندر خشک در استان تعریف شده است که همگی به ریل دسترسی دارند. این ظرفیت‌ها می‌تواند به‌طور مستقیم در اختیار سازمان اموال تملیکی قرار گیرد تا انبارها و مراکز دپوی کالا به‌صورت استاندارد و هدفمند ساماندهی شوند.

وی افزود: در منطقه آزاد دوغارون و سایر فضاهای مشابه نیز می‌توانیم امکاناتی در اختیار سازمان اموال تملیکی قرار دهیم. آماده‌ایم جلسات مشترکی در این زمینه برگزار کنیم تا به‌صورت کارشناسی، نیازها و امکانات بررسی و ظرفیت‌های جدید برای استان فعال شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha