تحولات منطقه

۲۴ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۲
کد خبر: ۱۱۰۳۳۱۷

به‌گفته وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی؛ علت عدم افزایش حق مسکن در سال جاری این بود که به جای افزایش حق مسکن کارگری، بخش‌های دیگر در حداقل مزد افزایش پیدا کرده است!

علت افزایش نیافتن حق مسکن از زبان وزیر کار
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به‌گزارش قدس آنلاین، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: افزایش حداقل مزد برای ۱۴۰۴ حدود ۴۵ درصد بود و باعث شد که به جای افزایش حق مسکن کارگری، ردیف‌های دیگر افزایش پیدا کند.

احمد میدری در خصوص عدم تصویب و افزایش حق مسکن کارگری، در بیش از دو سال گذشته گفت: به جای افزایش حق مسکن کارگری، بخش‌های دیگر در حداقل مزد افزایش پیدا کرده است.

وی با اشاره به سیاست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای مسکن کارگران افزود: سیاست ما بیشتر بر آن است که در بحث گسترش مسکن کارگری اقدام کنیم و شورای عالی کار باید در خصوص افزایش حق مسکن کارگری، اقدام کند. از سویی افزایش حداقل مزد برای ۱۴۰۴ حدود ۴۵ درصد بود و همین امر باعث شد که به جای افزایش حق مسکن کارگری، ردیف‌های دیگر افزایش پیدا کند.

منبع: خبرگزاری ایلنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha