تحولات منطقه

سازمان مالیاتی اعلام کرد، با عدم تمکین شرکت نفت به تکالیف قانونی، از جمله ارایه اطلاعات در اجرای ماده ۱۶۹ و عدم صدور صورتحساب الکترونیکی ۶ همت از حسابهای این شرکت برداشت شد.

توضیح سازمان مالیاتی درباره برداشت ۶ همت از شرکت نفت
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین سازمان امور مالیاتی کشور اعلام کرد،کلیه مودیان از جمله شرکتهای دولتی مکلف به رعایت قوانین و مقررات موضوعه کشور می باشند و از نگاه سازمان امور مالیاتی در اجرای قانون هیچ تفاوتی بین شرکت‌های دولتی و سایر مودیان نمی باشد، هرچند که شرکت‌های دولتی قاعدتا می بایست خود را بیش از سایر مودیان مکلف به اجرای قانون بدانند.

فارغ از این موضوع در خصوص مبلغ بردداشت شده اعلام می دارد صرفا مبلغ ۶ هزار میلیارد تومان (۶ همت) از حساب شرکت ملی نفت در هفته گذشته برداشت شده است، که این اقدام کاملا در راستای اجرای قوانین و مقررات و احکام مالیاتی بوده است.

این اقدام به دلیل عدم تمکین شرکت مذکور به تکالیف قانونی، از جمله ارایه اطلاعات در اجرای ماده ۱۶۹ و عدم صدور صورتحساب الکترونیکی و بی‌اعتنایی مکرر به الزامات مصرح در قوانین مالیاتی صورت گرفته است.

لازم به ذکر است که پس از اجرای این حکم و صرفا پس از چند ساعت، حساب شرکت ملی نفت باز شده است.

در پایان تاکید می‌شود، سازمان امور مالیاتی کشور ضمن حمایت از سرمایه‌گذاری‌های راهبردی در حوزه انرژی، تاکید دارد که رعایت قانون و شفافیت مالی، پیش‌شرط توسعه پایدار و بهره‌برداری بهینه از منابع ملی است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha