تحولات منطقه

معاون وزیر خارجه روسیه تصریح کرد: حل و فصل مسئله هسته‌ای ایران تنها از طریق دیپلماسی و مذاکره امکان‌پذیر است و هیچ جایگزین معقولی برای آن وجود ندارد.

ریابکوف: حل مسئله هسته‌ای ایران تنها از طریق دیپلماسی امکان‌پذیر است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

سرگئی ریابکوف، معاون وزیر خارجه روسیه امروز چهارشنبه در سخنانی اعلام کرد: حل و فصل وضعیت پیرامون برنامه هسته‌ای ایران فقط از طریق دیپلماسی قابل دستیابی است؛ هیچ جایگزین دیگری وجود ندارد.

معاون وزیر خارجه روسیه تصریح کرد: معتقدیم که کشورهای غربی باید آرزوهای خودخواهانه خود را کنار بگذارند و با نهایت تلاش، خود را نه به سمت تخریب، بلکه به سمت یافتن راه حل های مذاکره شده هدایت کنند. حل و فصل مسئله هسته‌ای ایران، مانند حل و فصل سایر بحران‌ها در خاورمیانه، تنها از طریق دیپلماسی و مذاکره امکان‌پذیر است و هیچ جایگزین معقولی برای آن وجود ندارد.

سرگئی ریابکوف این سخنان را در جلسه‌ای با عنوان «تاریخ و سیاست هسته‌ای روسیه و دیپلماسی عمومی در حوزه هسته‌ای» که توسط مرکز انرژی و امنیت با حمایت بنیاد کمک‌های مالی ریاست جمهوری این کشور برگزار شده بود، بیان کرد.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha